«Η Σιντ Τρούιντεν παίρνει δανεικό τον Βαγιαννίδη»

«Η Σιντ Τρούιντεν παίρνει δανεικό τον Βαγιαννίδη»

Ο ταλαντούχος Έλληνας ποδοσφαιριστής αναμένεται να παραχωρηθεί στον βελγικό σύλλογο με την μορφή δανεισμού από την Ίντερ.

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και σε ηλικία 19 ετών, πήρε μεταγραφή στην Ίντερ. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας και στον ιταλικό σύλλογο το γνωρίζουν, ωστόσο δεν υπάρχει χώρος στο ρόστερ της πρώτης ομάδας.

Έτσι, οι «νερατζούρι» θα τον παραχωρήσουν δανεικό για να πάρει λεπτά συμμετοχής. Σύμφωνα με το «hbvl.be», η ομάδα που έχει κάνει πρόταση για τον νεαρό και βρίσκεται αρκετά κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής, είναι η Σιντ Τρούιντεν, η οποία θέλει τον Έλληνα ποδοσφαιριστή με την μορφή δανεισμού μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Μάλιστα, το ίδιο δημοσίευμα, κάνει λόγο για τελειωμένη υπόθεση και ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις. Να θυμίσουμε ότι, στον Παναθηναϊκό, ο Βαγιαννίδης έπαιξε σε μόλις δύο παιχνίδι με την πρώτη ομάδα, έχοντας ένα γκολ και μία ασίστ ενώ με τους Νέους μέτρησε έξι γκολ σε 39 συμμετοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ