Σασουόλο : Ανακοίνωσε Λέμος, ανανέωσε με δύο (pic/vid)

Σασουόλο : Ανακοίνωσε Λέμος, ανανέωσε με δύο (pic/vid)

Την απόκτηση του Μαουρίσιο Λέμος από την Λας Πάλμας ανακοίνωσε η Σασουόλο, με τον ιταλικό σύλλογο να ανανεώνει και τα συμβόλαια των Κονσίλι - Πελούσο.

Μια ημέρα με έντονη κινητικότητα ήταν η τελευταία για τους διοικούντες την Σασουόλο. Αρχικά η μετεγγραφή. Έπειτα από σκληρές διαπραγματεύσεις, ο ιταλικός σύλλογος έφθασε σε συμφωνία με την Λας Πάλμας για το δανεισμό (κόστισε 1.000.000 ευρώ) του 22χρονου Ουρουγουανού κεντρικού αμυντικού Μαουρίσιο Λέμος, διατηρώντας οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στη συνέχεια οι ανανεώσεις. Η ομάδα του Τζουσέπε Ιατσίνι επέκτεινε τη συνεργασία με δύο βασικούς της ποδοσφαιριστές. Ο 30χρονος Ιταλός τερματοφύλακας, Αντρέα Κονσίλι, ανανέωσε το συμβόλαιό του ως το 2022 και ο 34χρονος αριστερός μπακ, Φεντερίκο Πελούσο, ως τον Ιούνιο του 2020.

Η Σασουόλο βρίσκεται στη 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 22 βαθμούς, απέχοντας έξι από τη ζώνη του υποβιβασμού και έντεκα από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο, δείχνοντας πως εύκολα ή δύσκολα θα παραμείνει στα σαλόνια του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Ο Λέμος εν δράσει

https://www.youtube.com/watch?v=v53uJV7t36U

Ο Κονσίλι εν δράσει

https://www.youtube.com/watch?v=lF-ZM0bzppI&t=6s

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ