Ρεν : Διπλό «μπαμ» από Ιταλία (pic)

Ρεν : Διπλό «μπαμ» από Ιταλία (pic)

Ο γαλλικός σύλλογος είναι έτοιμος να ανακοινώσει δύο ποδοσφαιριστές από Γιουβέντους και Ίντερ.

Η Ρεν έμαθε χθες (01/10) τους αντιπάλους της στους ομίλους του Champions League. Ο γαλλικός σύλλογος κληρώθηκε με τις Σεβίλλη, Τσέλσι και Κρασνοντάρ, με τις πιθανότητες για την τρίτη αλλά και την δεύτερη θέση να είναι αρκετές.

Έτσι, στόχος της Ρεν είναι να ενισχυθεί όσο καλύτερα γίνεται για να παρουσιαστεί έτοιμη στο ευρωπαϊκό της ταξίδι. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η γαλλική ομάδα είναι έτοιμη να κάνει δύο μεγάλες μεταγραφές από την Ιταλία. Συγκεκριμένα, τα έχει βρει σε όλα με τις Γιουβέντους και Ίντερ για την απόκτηση των Ντανιέλε Ρουγκάνιο και Ντάλμπερτ.

Αμφότεροι είναι θετικοί να συνεχίσουν την καριέρα τους στο γαλλικό πρωτάθλημα ενώ και οι δύο θα παραχωρηθούν ως δανεικοί. Ωστόσο, στον πρώτο δεν υπάρχει όψιον αγοράς και το ενοίκιο του θα κοστίσει 1,5 εκατ. ευρώ. Όσο για τον μπακ της Ίντερ, θα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς το επόμενο καλοκαίρι με 12 εκατ. ευρώ.

Ο 26χρονος στόπερ μέτρησε 101 παρουσίες με τους «μπιανκονέρο» με απολογισμό επτά γκολ και μία ασίστ. Από την άλλη, ο Βραζιλιάνος άσος επιστρέφει στην Γαλλία έπειτα από τρία χρόνια (όταν έπαιζε στην Νις) και έπαιξε σε 26 παιχνίδια με ένα γκολ και μία ασίστ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ