Σαμπντόρια – Ρόμα 1-1

Σαμπντόρια – Ρόμα 1-1

Η Ρόμα όδευε προς την τρίτη της ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια, αλλά ο Έντιν Τζέκο ισοφάρισε στο 90' το γκολ του Φάμπιο Κουαλιαρέλα (45+2') και οι πρωτευουσιάνοι έφυγαν με το βαθμό από την έδρα της Σαμπντόρια.

Στο παρά τσακ γλίτωσε μια ακόμα ήττα η Ρόμα, η οποία με ήρωα της τελευταίας στιγμής τον Έντιν Τζέκο έφυγε με το βαθμό από την έδρα της Σαμπντόρια (1-1). Γλυκόπικρο αποτέλεσμα για τους Ρωμαίους που ναι μεν απέφυγαν την ήττα, αλλά αδικούνται από το τελικό αποτέλεσμα και συνεχίζουν το σερί τους χωρίς νίκη που κρατάει από τις 16 Δεκεμβρίου 2017.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν από την αρχή στο παιχνίδι με σκοπό να πιέσουν ψηλά τους Γενοβέζους και εν μέρει το κατάφεραν, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι, όμως, κόντρα στη ροή του ματς άνοιξαν το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Ο Κολάροφ έκανε χέρι μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να συμβουλεύεται το VAR και να υποδεικνύει την παράβαση και τον Φάμπιο Κουαλαριέλα να ευστοχεί από τα 11 βήματα. Ήταν το 7ο τέρμα στα τελευταία 5 παιχνίδια για τον αειθαλή Ιταλό επιθετικό και 16ο συνολικά τη φετινή σεζόν.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα παρέμεινε σχεδόν η ίδια, με τη Ρόμα να έχει την κατοχή και να χάνει ευκαιρίες και τη Σαμπντόρια να προσπαθεί να χτυπήσει στην κόντρα. Τα λεπτά κυλούσαν και όλα έδειχναν η ομάδα του Κώστα Μανωλά θα έφευγε ηττημένη από τη Γένοβα. Ο Έντιν Τζέκο, όμως, είχε άλλη άποψη και με κεφαλιά στο 91′ χάρισε τον βαθμό στους πρωτευουσιάνους.

Έτσι η Ρόμα έφτασε τους 41 βαθμούς και έμεινε στην 5η θέση στο -2 από την 4η Ίντερ. Η Σαμποντόρια βρίσκεται μια θέση πιο κάτω με 34 βαθμούς και έχει μπει για τα καλά στο «κόλπο» της Ευρώπης.

Σαμπντόρια (Μάρκο Τζανπάολο): Βιβιάνο, Σιλβέστρε, Στρίνιτς (74’ Μούρου), Μπερεζίνσκι, Φεράρι, Γκαστόν Ραμίρες, Πραέτ (80’ Μπαρέτο), Λινέτι, Τορέιρα, Κουαλιαρέλα (51’ Καπράρι), Ζαπάτα.

Ρόμα (Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο): Αλισον, Κολάροβ, Φάσιο, Μανωλάς, Φλορέντσι, Ναϊνγκολάν, Στρούτμαν, Πελεγκρίνι (81’ Ζέρσον), Ουντέρ (74’ Αντονούτσι), Ντεφρέλ (63’ Σικ), Τζέκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ