Mamma mia, μία Αταλάντα : Έγραψε ιστορία στην Serie A και έσπασε ευρωπαϊκό ρεκόρ 32 ετών (pics)

Mamma mia, μία Αταλάντα : Έγραψε ιστορία στην Serie A και έσπασε ευρωπαϊκό ρεκόρ 32 ετών (pics)

Η εκπληκτική Αταλάντα έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του ιταλικού πρωταθλήματος που σημειώνει 4+ γκολ στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Aσταμάτητη, επιβλητική, καταιγιστική. Η Αταλάντα στην αρχή της σεζόν κάνει πράγματα και θαύματα στον αγωνιστικό χώρο. Το μεσημέρι της Κυριακής το έκανε για τρίτη φορά στην σεζόν. Ενενηντάλεπτο με ενεργητικό με 4+ γκολ, με την ομάδα του Γκασπερίνι να έχει σημειώσει μέχρι στιγμής 13 τέρματα στην Serie A. Επίδοση ρεκόρ στην ιστoρία του ιταλικού πρωταθλήματος.

Ο σύλλογος του Μπέργκαμο έγινε ο πρώτος στα 122 χρόνια του ιταλικού πρωταθλήματος που έχει σημειώσει τουλάχιστον 4+ γκολ στις πρώτες τρεις αγωνιστικές. Μάλιστα είναι και ο σύλλογος που έχει την συγκεκριμένη επίδοση στην Ευρώπη στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μετά από 32 χρόνια.

Η τελευταία ομάδα από τα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα που είχε καταφέρει να σημειώσει 4+ γκολ στις πρώτες τρεις αγωνιστικές ήταν η Ρεάλ του Μίτσελ, η οποία την σεζόν 1987-88 ξεκίνησε στο ισπανικό πρωτάθλημα με 4-0 εκτός έδρας την Κάδιθ, 7-0 εντός έδρας την Σπόρτινγκ Χιχόν και 7-1 εκτός έδρας την Σαραγόσα!

Μάλιστα, το παιχνίδι κόντρα στην Κάλιαρι, ήταν το τρίτο συνεχόμενο ματς, όπου η ομάδα από το Μπέργκαμο σημείωσε τουλάχιστον τρία γκολ στο πρώτο μέρος. Στην πρεμιέρα της στο ιταλικό πρωτάθλημα κόντρα στην Τορίνο ήταν μπροστά στην ανάπαυλα με 3-2, ενώ στο παιχνίδι με την Λάτσιο ήταν μπροστά με 3-0, με τα δυο παιχνίδια να ήταν εκτός έδρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ