Επαφές της Γιουβέντους με Ντεμπελέ

Επαφές της Γιουβέντους με Ντεμπελέ

Η Γιουβέντους είναι σε συζητήσεις με την πλευρά του Ουσμάν Ντεμπελέ, όμως δεν έχει καταθέσει προς το παρόν επίσημη πρόταση στην Μπαρτσελόνα.

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε και, παρά το γεγονός ότι δεν υπολογίζεται από τον Ρόναλντ Κούμαν, ο Ουσμάν Ντεμπελέ θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα και τη φετινή σεζόν.

Ο 23χρονος Γάλλος ακραίος επιθετικός, βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, επιθυμεί να αποχωρήσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Γι’ αυτό κι έχει αρχίσει τις συζητήσεις με ανθρώπους της Γιουβέντους, σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα Sport.

Από τη μεριά της, η Μπαρτσελόνα θέλει να τον παραχωρήσει αν όχι τον Γενάρη, τότε το καλοκαίρι με μία καλή πρόταση.

Βέβαια, υπάρχει το ενδεχόμενο, αν δεν βρεθεί κάποια ομάδα ο Ντεμπελέ, να αποχωρήσει από την ομάδα το 2022. Τότε δηλαδή που ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του και μπορεί να αποχωρήσει ως ελεύθερος από τον σύλλογο. Πάντως τόσο ο ίδιος όσο και η διοίκηση δεν επιθυμούν κάτι τέτοιο, καθώς κύριος στόχος είναι η άμεση πώληση του.

Σε περίπτωση που η Γιουβέντους καταθέσει επίσημη πρόταση για να τον κάνει δικό της, τότε στην Μπαρτσελόνα θα σκεφτούν πολύ σοβαρά να δώσουν θετική απάντηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ