Όσιμεν : «Πούλαγα νερό στους δρόμους για να επιβιώσω»

Όσιμεν : «Πούλαγα νερό στους δρόμους για να επιβιώσω»

Ο 21χρονος Νιγηριανός επιθετικός της Νάπολι αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε πριν ζήσει το ποδοσφαιρικό όνειρο.

Η Νάπολι επένδυσε το καλοκαίρι στην  απόκτηση του Βίκτορ Όσιμεν, ενός 21χρονου Νιγηριανού στράικερ ο οποίος πέρυσι σκόραρε 18 γκολ σε 38 συμμετοχές τη Λιλ. Ο Όσιμεν δήλωσε ευγνώμων για την ευκαιρία που του παρουσιάζεται:

«Είναι όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Εάν κάποιος μου έλεγε πριν τρία χρόνια πως θα έπαιζα σε μία από τις σημαντικότερες ομάδες στον κόσμο, δεν θα τον πίστευα. Είχα δύσκολες στιγμές στην Βόλφσμπουργκ, απορρίφτηκα από δύο βελγικές ομάδες και έπειτα με πήρε η Σαρλερουά.

Εκείνη την εποχή ζούσα μέσα στο στρες. Εάν μου έλεγαν τότε ότι θα υπέγραφα τρία χρόνια μετά στην Νάπολι, θα το θεωρούσα αδύνατο. Τώρα πιστεύω ότι δεν υπάρχει κάτι που είναι αδύνατο. Συνέχισα να δουλεύω και είμαι εδώ, κάτι για το οποίο είμαι ευγνώμων».

Όμως, οι ποδοσφαιρικές δυσκολίες δεν ήταν οι… δυσκολότερες για τον Όσιμεν. Μόλις μερικά χρόνια πριν, ο Νιγηριανός αντιμετώπισε βιοποριστικά προβλήματα στη γενέτειρα του, το Λάγκος:

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Λάγκος. Μεγάλωσα σε ένα μέρος που λέγεται Όλοσουν, σε ένα πολύ ταπεινό περιβάλλον. Ήταν δύσκολο για μένα όλο αυτό. Έχασα τη μητέρα μου όταν ήμουν μικρός.

Τρεις μήνες αφότου πέθανε η μητέρα μου, ο πατέρας μου έχασε τη δουλειά του. Ήταν δύσκολες στιγμές για μένα, τους αδερφούς μου και τις αδερφές μου. Έπρεπε να πάω να πουλήσω νερό στους δρόμους του Λάγκος για να επιβιώσω. Τόσο εγώ όσο και οι αδερφοί μου.

Μεγάλωσα σε ένα μέρος που δεν υπάρχει ελπίδα, όπου δεν υπάρχει άνθρωπος να σου πει να πιστεύεις στον εαυτό σου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ