Βαλέρο για Ριμπερί : «Ακόμα και στην ηλικία μου μπορώ να μάθω πολλά από αυτόν»

Βαλέρο για Ριμπερί : «Ακόμα και στην ηλικία μου μπορώ να μάθω πολλά από αυτόν»

Ο έμπειρος μέσος της Φιορεντίνα αναφέρθηκε στην επιστροφή του στον ιταλικό σύλλογο αλλά και την συνύπαρξή του με τον Φρανκ Ριμπερί.

Ο Μπόρχα Βαλέρο επέστρεψε στη Φιορεντίνα έπειτα από τρία χρόνια απουσίας. Ο 35χρονος μέσος θέλει να κλείσει τη καριέρα του στους «βυσσινί» και με την εμπειρία του, θα βοηθήσει τον ιταλικό σύλλογο ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Ισπανός άσος εξέφρασε τα συναισθήματά του για την επιστροφή στην ιταλική ομάδα ενώ αναφέρθηκε και στον Φρανκ Ριμπερί. Συγκεκριμένα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γάλλο εξτρέμ και παραδέχθηκε ότι έχει να μάθει πολλά από αυτόν.

Αναλυτικά είπε: «Δεν βάζω προσωπικούς στόχους. Οι στόχοι μου είναι ίδιοι με αυτούς που έχει η ομάδα. Θέλω να κάνω το καλύτερο δυνατό για να την βοηθήσω την ομάδα να τους πετύχει.  Νομίζω ότι έχουμε μια καλά ισορροπημένη ομάδα, με πολλούς καλούς νέους παίκτες και τους έμπειρους που θα τους βοηθήσουν να αναπτυχθούν. Οσον αφορά τον Ριμπερί θεωρώ πως ανεξάρτητα από την ηλικία του, εξακολουθεί να είναι ένας ποδοσφαιριστής παγκόσμιας κλάσης.

Το έχει αποδείξει άλλωστε όταν ήταν στην Μπάγερν αλλά και στη Γαλλία. Είναι μοναδικός και είμαστε πολύ τυχεροί εμείς εδώ που τον έχουμε συμπαίκτη. Θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι μπορώ για να μάθω απ’ αυτόν. Μπορείς να μάθεις πολλά πράγματα από τον Ριμπερί ακόμα και στην ηλικία μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ