Ρόμα : Θέλει την επιστροφή του Λαμέλα

Ρόμα : Θέλει την επιστροφή του Λαμέλα

Η Ρόμα ψάχνεται για ενίσχυση στην επιθετική της γραμμή κι ο παίκτης που έχει βάλει στο μεταγραφικό της στόχαστρο είναι ο παλιός γνώριμος, Ερίκ Λαμέλα.

Η Ρόμα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ερίκ Λαμέλα, τον οποίο θέλει να ξανακάνει κάτοικο Ρώμης και είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση για να τον κάνει δικό της.

Σύμφωνα με το laroma24.it, ο προπονητής της ιταλικής ομάδας, Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, θέλει να εντάξει στο δυναμικό των ρωμαίων τον Αργεντινό χαφ, με τη μορφή δανεισμού από την Τότεναμ.

Η είδηση αυτή προκαλεί αρκετά ερωτήματα, καθώς ο Λαμέλα, μόλις πριν λίγο καιρό επέστρεψε στις προπονήσεις της λονδρέζικης ομάδας μετά από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού και δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Παράλληλα, ο Ποκετίνο έδειχνε να τον υπολογίζει, παίρνοντας τον στις τελευταίες αποστολές της ομάδας και δίνοντάς του σιγά σιγά χρόνο συμμετοχής. Μένει να δούμε αν θα υπάρξει κάποια επίσημη πρόταση από μεριάς Ρόμα, ενώ ο ίδιος ο Λαμέλα θα ήθελε να επιστρέψει εκεί που έπαιξε την καλύτερη μπάλα της καριέρας του ως τώρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ