Νάπολι : Κατέθεσε έφεση για το ματς που έχασε στα χαρτιά (pic)

Νάπολι : Κατέθεσε έφεση για το ματς που έχασε στα χαρτιά (pic)

Ο ιταλικός σύλλογος προχώρησε σε έφεση κατά της απόφασης του αθλητικού δικαστή της Serie A, η οποία έδωσε τη νίκη στην Γιουβέντους με 3-0 στα χαρτιά.

Η 4η αγωνιστική της Serie A περιελάβανε το ντέρμπι μεταξύ της Γιουβέντους και της Νάπολι. Ωστόσο, οι «παρτενοπέι» δεν ταξίδεψαν στο Τορίνο, καθώς εντόπισαν στις τάξεις τους τρία κρούσματα του κορωνοϊού, έπειτα από τα καθιερωμένα τεστ που έκανε η ομάδα.

Συγκεκριμένα, οι Ζιελίνσκι, Ελμάς κι ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου, ήταν εκείνοι που μολύνθηκαν από τον ιό. Η απόφαση να μην δώσει η ομάδα το παρόν, είχε ως αποτέλεσμα την αφαίρεση ενός βαθμούς από τους «παρτενοπέι» στο πρωτάθλημα αλλά και ήττα με 3-0 στο παιχνίδι με την Γιουβέντους, στα χαρτιά.

Ο ιταλικός σύλλογος δεν έμεινε ανενεργός σε αυτό και κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης του αθλητικού δικαστή της Serie A. Μάλιστα, η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει: «Η Νάπολι πάντα σεβόταν τους κανόνες και το νόμο. Περιμένει με αυτοπεποίθηση το αποτέλεσμα της έφεσης, πιστεύοντας ακράδαντα στη Δικαιοσύνη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ