Υπουργός Αθλητισμού Ιταλίας : «Πιστεύω ότι ο Κριστιάνο παραβίασε το πρωτόκολλο υγείας»

Υπουργός Αθλητισμού Ιταλίας : «Πιστεύω ότι ο Κριστιάνο παραβίασε το πρωτόκολλο υγείας»

Ο Υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας, Βιντσέντσο Σπανταφόρα, μίλησε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το θετικό τεστ κορωνοϊού του Πορτογάλου, αναφέροντας πως ο σταρ της Γιουβέντους κατά πάσα πιθανότητα παραβίασε το πρωτόκολλο υγείας.

Μεγάλη κουβέντα έχει σηκώσει το θετικό τεστ κορωνοϊού του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ διαγνώστηκε θετικός στον ιό πριν από μερικά 24ωρα, όντας μέλος της αποστολής της Εθνικής του ομάδας, μπαίνοντας απευθείας σε καραντίνα στο ξενοδοχείο που διαμένει και η υπόλοιπη ομάδα.

Τόσο ο Φερνάντο Σάντος, όσο και η αδερφή του, τον υπερασπίστηκαν, θέλοντας να βγάλουν τον ποδοσφαιριστή από τη δύσκολη θέση, καθώς δεν είναι λίγα τα Μέσα που έχουν «επιτεθεί» κατά του ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους.

Θέση πάνω στο θέμα πήρε και ο Υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας, Βιντσέντσο Σπανταφόρα, αναφέροντας πως κατά πάσα πιθανότητα έχει παραβιαστεί το πρωτόκολλο υγείας από τον Ρονάλντο.«Ο Ρονάλντο παραβίασε το πρωτόκολλο κατά του Covid-19 πηγαίνοντας και επιστρέφοντας από την Πορτογαλία; Ναι, πιστεύω πως ναι, αν δεν υπήρξαν συγκεκριμένες άδειες από τις υγειονομικές αρχές»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ