Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Λαλάκη εσύ τους δουλεύεις χρόνια. Απο ότι φαίνεται σε δουλεύουν όμως και αυτοί
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Ο Ανιέλι προβλέπει απώλειες έξι δισ. ευρώ για τις ευρωπαϊκές ομάδες λόγω κορωνοϊού

Ο πρόεδρος της ECA, Αντρέα Ανιέλι, μίλησε για τις επιπτώσεις της πανδημίας στις ομάδες.

Ο Ανιέλι προβλέπει απώλειες έξι δισ. ευρώ για τις ευρωπαϊκές ομάδες λόγω κορωνοϊού | to10.gr

Οι ευρωπαϊκοί ποδοσφαιρικοί σύλλογοι είναι πιθανό να έχουν απώλειες περίπου 5,2-6,3 δισ. ευρώ σε έσοδα λόγω του κορωνοϊού, σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε την Πέμπτη (15/10) ο πρόεδρος της ECA, Αντρέα Ανιέλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα οικονομικά των ομάδων σε όλη την επικράτεια έχουν πληγεί, καθώς η κατάσταση έκτακτης ανάγκης ανάγκασε τις αρχές να προβούν στη ματαίωση αγώνων ή να περιορίσουν τον αριθμό των θεατών μετά την επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων.

«Χωρίς διοργανώσεις δεν έχουμε πρόσβαση σε συγκεκριμένα στοιχεία στους οικονομικούς μας λογαριασμούς και χωρίς αυτά το σύστημα καθίσταται μη βιώσιμο» επισήμανε το «αφεντικό» της Γιουβέντους στη διάρκεια τηλεδιάσκεψης των ιδιοκτητών των ομάδων της Serie A.

«Μόνο το φθινόπωρο του 2021 θα μπορέσουμε να εκτιμήσουμε τον αντίκτυπο αυτής της κατάστασης στο σύνολό της» πρόσθεσε. Ο Ανιέλι είπε ότι η πρόβλεψη περιλαμβάνει απώλειες των εσόδων των σταδίων, τον αντίκτυπο που είχε η κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες εμπορικές συμφωνίες και συμβάσεις τηλεοπτικών δικαιωμάτων που έπρεπε να επαναδιαπραγματευτούν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από