Περίν : «Ο κορωνοϊός φτιάχτηκε σε εργαστήριο»

Περίν : «Ο κορωνοϊός φτιάχτηκε σε εργαστήριο»

Ο τερματοφύλακας της Τζένοα αναφέρθηκε στις κατηγορίες που δέχεται, ότι εκείνος μετέφερε τον ιό, κάνοντας μία δήλωση που προκάλεσε σάλο.

Η Τζένοα μετράει συνολικά 22 κρούσματα κορωνοϊού, με τον πρόεδρο της ομάδας να κάνει λόγο μέχρι και για… υποβιβασμό. Για αυτή την κατάσταση, δεν είναι λίγοι εκείνοι που ρίχνουν τις ευθύνες στον τερματοφύλακα της ομάδας, Ματία Περίν.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής πορτιέρο ήταν το πρώτο κρούσμα στον ιταλικό σύλλογο και τον κατηγορούν πως εκείνος ευθύνεται για την μόλυνση των υπολοίπων. Ο ίδιος, έπειτα από την κριτική που δέχτηκε, αποφάσισε να τοποθετηθεί και ξέσπασε, αναφέροντας στο «Repubblica» πως ο ιός έχει δημιουργηθεί σε… εργαστήριο.

Αναλυτικά είπε: «Ήταν η εβδομάδα πριν από το Νάπολι – Τζένοα, στις 21 Σεπτεμβρίου πήγα στο Τορίνο για να δω τη σύζυγο και τα παιδιά μου. Ήταν Δευτέρα σε αντίθεση με όσα έχουν ειπωθεί, δεν υπάρχει κάποια απόδειξη ότι κόλλησα τον κορονοϊό εκείνη την ημέρα.

Δεν είμαι εγώ ο άνθρωπος που μόλυνε το ιταλικό ποδόσφαιρο. Την Τετάρτη περάσαμε από τεστ, ως συνήθως. Το αποτέλεσμα βγήκε το πρωί της Πέμπτης και όλα ήταν εντάξει αλλά το βράδυ είχα πυρετό.

Πρόκειται για μία ύπουλη αρρώστια, μπορείς να μολυνθείς σε ταξί, ή πατώντας το κουμπί ενός ανελκυστήρα. Στην οικογένειά μου είναι όλοι αρνητικοί. Η αλήθεια είναι πως μέσα σε 12 ώρες μπορεί να αλλάξει η κλινική εικόνα κάποιου, ούτε καν οι ειδικοί γνωρίζουν πολλά για τον Covid-19.

Και αφήστε με να ξεκαθαρίσω πως το χάος που δημιουργήθηκε στο Γιουβέντους – Νάπολι, δεν άρχισε λόγω της Τζένοα. Θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα. Σίγουρα, αν ήμασταν η Ρεάλ Μαδρίτης, η Ίντερ ή η Γιουβέντους, θα μας έδειχναν περισσότερο σεβασμό.

Οφείλω να ξεκαθαρίσω πως όταν έχουμε μία αρρώστια δεν μπορούμε να μιλάμε για λάθη κάποιου, αφού είναι κάτι που συμβαίνει στα ανθρώπινα όντα. Ο Ρονάλντο κόλλησε, ο Τραμπ κόλλησε, αυτό σημαίνει πως ο Covid-19 είναι θανατηφόρος και θα πρέπει να τον λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη.

Ο φόβος διασφαλίζει την επιβίωση των ανθρώπινων ειδών. Όμως δεν υπήρξε ποτέ πανικός και θα πρέπει να ευχαριστήσω όλο το τιμ της Τζένοα που μας φρόντισαν. Συζητάμε για αυτό στα αποδυτήρια, ουδείς είναι ειδικός για να ξέρει τι είναι το καλύτερο που πρέπει να κάνουμε. Πιστεύω όμως ότι χρειάζονται περισσότερες θυσίες. Δεν γίνεται να παίζουμε κάθε τρεις ημέρες.

Είμαστε νέοι, είμαστε προπονημένοι αθλητές αλλά αυτό είναι ένα άσχημο και επικίνδυνο τέρας. Εάν έλεγα πως όλο αυτό δεν με έχει αποσταθεροποιήσει λίγο, θα έλεγα ψέματα. Παραμένω πεπεισμένος ότι όλα φτιάχτηκαν σε ένα εργαστήριο και δεν έγινε η μετάδοση του κορονοϊού μέσα από ζώα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ