Serie A : Έτοιμος για τις 650 συμμετοχές ο Μπουφόν

Serie A : Έτοιμος για τις 650 συμμετοχές ο Μπουφόν

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν πρόκειται να καταγράψει την 650η συμμετοχή του στη Serie A στο παιχνίδι της Γιουβέντους με την Κροτόνε.

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν είναι ένας τερματοφύλακας που έχει γράψει ιστορία τόσο στη Γιουβέντους όσο και γενικότερα στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Απόψε (17/10, 21:45) πρόκειται να γράψει ξανά ιστορία στο παιχνίδι της Γιουβέντους κόντρα στην Κροτόνε καθώς θα είναι η πρώτη του επίσημη συμμετοχή φέτος και θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του για την 24η επαγγελματική του σεζόν.

Ο προπονητής των «μπιανκονέρι», Αντρέα Πίρλο, δεν θέλει να χρησιμοποιήσει τον Σέζνι επειδή προέρχεται από αγώνα με την Εθνική Πολωνίας και θα βάλει βασικό τον Ιταλό τερματοφύλακα.

Ο «Τζίτζι» πραγματοποίησε το ντεμπούτο του τον Νοέμβριο του 1995 με τη φανέλα της Πάρμα κόντρα στη Μίλαν. Μέχρι σήμερα έχει 649 επίσημες συμμετοχές στο πρωτάθλημα Ιταλίας και 269 clean sheet. Απόψε (17/10) λοιπόν, έχει την ευκαιρία να φτάσει τις 650 συμμετοχές στη διοργάνωση και να προσθέσει ένα ακόμη παιχνίδι στη γεμάτη καριέρα του.

Σημειώνεται ότι σε όλες τις διοργανώσεις, ο Μπουφόν έχει αγωνιστεί σε 916 αγώνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ