Κροτόνε – Γιουβέντους 1-1

Κροτόνε – Γιουβέντους 1-1

Η Γιουβέντους πέταξε βαθμούς στην έδρα της Κροτόνε καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1.

Η Γιουβέντους πέταξε βαθμούς στην έδρα της Κροτόνε καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Serie A.

Οι «μπιανκονέρι» δεν κατάφεραν να φύγουν με το τρίποντο από την Καλάμπρια με αποτέλεσμα να μείνουν στους 8 βαθμούς και στο -4 από την πρωτοπόρο Μίλαν.

Στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης ο Μπονούτσι έκανε πέναλτι στον Ρέκα και οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με την εύστοχη εκτέλεση του Σίμι. Η απάντηση της «Γιούβε» ήταν άμεση καθώς δέκα λεπτά αργότερα ο Κιέζα έδωσε ωραία πάσα στον Μοράτα ο οποίος ισοφάρισε από κοντά σε 1-1, σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι έψαχναν διαρκώς τον τρόπο να πάρουν το προβάδισμα παρά το γεγονός ότι έμειναν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Κιέζα στο 60′. Στο 63′ ο Μοράτα έχασε μεγάλη ευκαιρία καθώς δεν μπόρεσε να σκοράρει με κεφαλιά ενώ στο 81′ ήρθε η φάση που έκρινε εν πολλοίς το ματς. Ύστερα από σέντρα του Κουαδράδο, ο Μοράτα σκόραρε αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ μετά από τη χρήση του VAR.

Έτσι η Γιουβέντους έχει δύο ισοπαλίες σε ισάριθμες εκτός έδρας αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα ενώ η Κροτόνε πήρε τον πρώτο της βαθμό.

Σημειώνεται ότι αυτό το παιχνίδι είχε ιστορικό χαρακτήρα για τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν ο οποίος έφτασε τις 650 συμμετοχές στο ιταλικό πρωτάθλημα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ