Μπολόνια – Σασουόλο 3-4

Μπολόνια – Σασουόλο 3-4

Σε ένα ματς που τα είχε όλα, η Σασουόλο έφυγε με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Μπολόνια κερδίζοντάς την με επική ανατροπή, 4-3.

Με μία φοβερή ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, η Σασουόλο νίκησε εκτός έδρας με 4-3 την Μπολόνια και συνεχίζει την αήττητη πορεία της. Πλέον βρίσκεται μόνη της στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Serie A.

Η Μπολόνια μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο πρώτο δεκάλεπτο ευτύχησε να προηγηθεί με πλασέ του Σοριάνο.

Το 1-0 δεν κράτησε για πολύ αφού οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η Μπολόνια πήρε ξανά προβάδισμα, έξι λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου. Παλάσιο και Σοριάνο συνδυάστηκαν, με τον δεύτερο να πασάρει στον Σβάνμπεργκ και εκείνος να πλασάρει για το 2-1.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα και κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, η Μπολόνια έφτασε και σε τρίτο γκολ με τον Ορσολίνι.

Από κει και πέρα, ξεκίνησε η μεγάλη αντεπίθεση της Σασουόλο. Στο 64ο λεπτό, ο Καπούτο, έχοντας γύρω του παίκτες της Μπολόνια, βρήκε ξεμαρκάριστο τον Τζούρισιτς, εκείνος πλάσαρε και μείωσε σε 3-2.

Η ισοφάριση για τη Σασουόλο ήρθε στο 70′. Από εκτέλεση κόρνερ, ο Παλάσιο έδιωξε άσχημα και στο δεύτερο δοκάρι ο Καπούτο με κεφαλιά έκανε το 3-3. Η ολική ανατροπή ήρθε στο 77ο λεπτό, με τον Κυριακόπουλο να έχει μεγάλη συμβολή. Ο 24χρονος αριστερός μπακ έκανε την μπαλιά, ο Τομιγιάσου πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του, για το τελικό 3-4.

Μπολόνια: Σκορούπσκι, Ντε Σιλβέστρι (65′ Εμπαγιέ), Ντανίλο, Τομιγιάσου, Χίκεϊ, Σούτεν, Σβάνμπεργκ (65′ Ντομίνγκες), Ορσολίνι, Σοριάνο, Μπάροου (75′ Σανσόν), Παλάσιο (76′ Σανταντέρ)

Σασουόλο: Κονσίλι, Μούλντουρ (61′ Αϊχάν), Κίρικες, Φεράρι (90′ Πελούσο), Κυριακόπουλος, Μπουράμπια (61′ Ρασπαντόρι), Λοκατέλι, Μπεράρντι, Τραορέ (61′ Λόπεζ), Τζούρισιτς (81′ Ομπιάνγκ), Καπούτο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ