Σκόραρε ο Βέρντε, πήρε βαθμό η Σπέτσια (vid)

Σκόραρε ο Βέρντε, πήρε βαθμό η Σπέτσια (vid)

Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Σπέτσια σκόραρε ο Ντανιέλε Βέρντε, βοηθώντας την ομάδα του να «κλέψει» έναν βαθμό από τη Φιορεντίνα.

Το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα της Σπέτσια σκόραρε ο Ντανιέλε Βέρντε. Ο πρώην εξτρέμ της ΑΕΚ ήταν αυτός που μείωσε σε 2-1 εναντίον της Φιορεντίνα, πριν έρθει η απόλυτη ισορροπία στο 75′ με τον Φάριας.

Η Φιορεντίνα βρέθηκε με δύο γκολ μπροστά από το 4ο λεπτό, με τα γκολ των Λιρόλα και Μπιράγκι. Ο Βέρντε εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κάσερες στο 63ο λεπτό και μείωσε, με τον Φάριας να κάνει το τελικό 2-2.

Μάλιστα στο 90+2’ η Σπέτσια έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη με τον Ντζόλα αλλά και οι «βιόλα» απαίλησαν στην αντεπίθεση με τον Καγιεχόν.

ΣΠΕΤΣΙΑ: Προβεντέλ, Τέρτσι, Σάλα (65’ Φερέρ), Ρίτσι, Σαμπό, Μπαζτόνι (78’ Ντελ Όρκο), Ακαπορά, Ντεϊόλα (65’ Αγούδελο), Γκιάσι, Βέρντε (65’ Φαρίας), Πίκολι (55’ Ντζόλα)

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Νταγκόβσκι, Λιρόλα, Πετσέγια (71’ Ιγκόρ), Μπιράγκι, Κάσερες, Μιλένκοβιτς, Ριμπερί (86’ Κουαμέ), Μποναβεντούρα (78’ Καγιεχόν), Αμραμπάτ, Καστροβίλι (78’ Πουλγκάρ), Βλάχοβιτς (72’ Κουτρόνε)

Μόλις τρεις εμφανίσεις χρειάστηκε ο Βέρντε για να σκοράρει το πρώτο του γκολ με την Σπέτσια. Με την ΑΕΚ, ο 24χρονος είχε 6 γκολ και 6 ασίστ σε 38 εμφανίσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ