Πιόλι : «Ξεκινήσαμε καλά, παραμένει φαβορί η Γιουβέντους»

Πιόλι : «Ξεκινήσαμε καλά, παραμένει φαβορί η Γιουβέντους»

Ο τεχνικός της Μίλαν αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της ομάδας του στη Serie A, ωστόσο ξεκαθάρισε για το ποιο είναι το φαβορί.

Η Μίλαν έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν καθώς μετράει τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Ο προπονητής της ομάδας, ο Στέφανο Πιόλι, μίλησε για αυτό το καλό ξεκίνημα, δείχνοντας την ικανοποίησή του.

Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, είναι η Γιουβέντους. Μάλιστα, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή των «μπιανκονέρο», Αντρέα Πίρλο, λέγοντας ότι έχει πάρα πολύ μυαλό και πως οι απουσίες είναι που δεν αποδίδει όπως θα ήθελε ο ιταλικός σύλλογος.

Αναλυτικά είπε: «Πραγματοποιήσαμε μια σημαντική αρχή για το πρωτάθλημα, είμαστε ικανοποιημένοι, αλλά θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε πολλές δυσκολίες: για μένα, το να είμαι φιλόδοξος σημαίνει να σκεφτούμε τον επόμενο αγώνα. Τώρα είμαστε επικεντρωμένοι στο Europa League, τότε θα δούμε».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε τόσο στον Αντρέα Πίρλο, όσο και στη Γιουβέντους:

«Νομίζω ότι είναι πολύ έξυπνος άνθρωπος και θα βρει κάθε πιθανή λύση. Είμαστε στην αρχή της σεζόν, είχαν τις απουσίες και τις δυσκολίες τους και όταν ξεκινάς έναν νέο κύκλο χρειάζεσαι χρόνο, ακόμα κι αν το ποδόσφαιρο δεν δίνει. Αλλά είμαι σίγουρος ότι παραμένουν φαβορί για το σκουντέτο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ