Σασουόλο – Τορίνο 3-3 (vid)

Σασουόλο – Τορίνο 3-3 (vid)

Μέχρι το 84' το σκορ ήταν 3-1 υπέρ της Τορίνο, αλλά με δύο γκολ σε ένα λεπτό η Σασουόλο ισοφάρισε 3-3 και παρέμεινε αήττητη μετά από 5 αγωνιστικές! Χωρίς νίκη η ουραγός Τορίνο.

Ένα ματς το οποίο μέχρι το 77′ ήταν 1-1 και δεν είχε τρομερές συγκινήσεις, θα μείνει στην ιστορία για το απίστευτο φινάλε του!

Σασουόλο και Τορίνο ήρθαν ισόπαλες με σκορ 3-3, για την 5η αγωνιστική της Serie A, ενώ στο τελευταίο 20λεπτο επετεύχθησαν 4 γκολ! Στο 77′ και το 79′ οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα «ασφαλείας» με τα γκολ των Μπελότι και Λούκιτς, αλλά η γηπεδούχος και αήττητη Σασουόλο είχε άμεση απάντηση!

Το 2-3 έγινε στο 84′ με σκόρερ τον Κίρικες (απίθανο μακρινό σουτ), ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Καπούτο ισοφάρισε στο τελικό 3-3 με κεφαλιά. Αυτό το αποτέλεσμα, έτσι όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση, είναι υπερπολύτιμο για τη Σασουόλο. Καθώς έμεινε αήττητη μετά από 5 αγωνιστικές, ενώ βρίσκεται στη 2η θέση της Serie A με 11 βαθμούς. Είναι μόλις έναν πόντο μακριά από την πρωτοπόρο Μίλαν (έχουν ένα ματς λιγότερο οι «ροσονέρι»)!

Από την άλλη η Τορίνο έχασε τεράστια ευκαιρία να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Καθώς μετά από 4 αγώνες έχει μόλις 1 βαθμό και είναι ουραγός μαζί με την Κροτόνε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Αϊχάν (62′ Μπογκά), Κίρικες, Φεράρι, Κυριακόπουλος (74′ Ροτζέιρο), Μαξίμ Λόπες (62′ Μουλντούρ), Λοκατέλι, Μπεράρντι, Τζούριτσιτς (90+6′ Τραορέ), Ρασπαντόρι (62′ Μπουραμπία), Καπούτο

ΤΟΡΙΝΟ: Σιρίγκου, Βοϊβόντα (62′ Σινγκό), Μπέμερ, Λιάνκο, Ρικάρντο Ροντρίγκες (90′ Ανσάλτνι), Λούκιτς, Ρινκόν (89′ Σέρτζ), Λινέτι, Μεϊτέ, Βέρντι (74′ Ενκουλού), Μπελότι

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ