Αταλάντα – Σαμπντόρια 1-3

Αταλάντα – Σαμπντόρια 1-3

Η Σαμπντόρια επικράτησε 3-1 εκτός έδρας της Αταλάντα για την 5η αγωνιστική της Serie A και την «έπιασε» στους 9 βαθμούς.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Σαμπντόρια, η οποία ξεπέρασε το εμπόδιο της Αταλάντα (1-3) και την «έπιασε» στους 9 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυναμικά και ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη τους φάση στο παιχνίδι.

Στο 13ο λεπτό, η Σαμπντόρια βγήκε στην αντεπίθεση, η μπάλα έφτασε στον Κουαλιαρέλα, κι αυτός με δυνατό σουτ έκανε το 0-1.

Ο 37χρονος επιθετικός είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του στο 45ο λεπτό. Η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μοχίκα, ο διαιτητής έδειξε πέναλτι μετά από τη χρήση του VAR αλλά ο Κουαλιαρέλα νικήθηκε από τον Σπορτιέλο.

Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι συνέχισε την πίεση στο δεύτερο μέρος, φτάνοντας και σε δεύτερο γκολ. Στο 59ο λεπτό, ο Γιάνκτο έκανε τη σεντρα και ο Θόρσμπι με κοντινή κεφαλιά σημείωσε το 0-2.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν με τον Ζαπάτα στο 80ό λεπτό από το σημείο του πέναλτι (1-2) αλλά ο Γιάνκτο με δυνατό σουτ «σφράγισε» τη νίκη για τη Σαμπντόρια, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Σπορτιέλο, Παλομίνο, Μόχικα (46’ Γκόζενς), Ντζιμσίτι, Ντεπάολι (60’ Χάτεμπουρ), Σούταλο (46’ Τολόι), Ντε Ρόουν, Γκόμες, Ίλιτσιτς, Πάσαλιτς, Λάμερς (46’ Σαπάτα)

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Οντέρο, Μπερεζίνσκι, Τονέλι, Έκνταλ, Οτζέλο, Γιοσίντα, Θόρσμπι, Ραμίρες (66’ Βέρε), Γιάνκτο, Ντάμσγκααρντ (73’ Λερίς), Κουαλιαρέλα (66’ Κεϊτά Μπαλντέ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ