Τζένοα – Ίντερ 0-2

Τζένοα – Ίντερ 0-2

Με γκολ των Λουκάκου και Ντ' Αμπρόσιο στο δεύτερο ημίχρονο η Ίντερ νίκησε με 2-0 εκτός έδρας την Τζένοα και άφησε πίσω της την ήττα από τη Μίλαν.

Μετά από δύο ματς χωρίς νίκη στη Serie Α και κυρίως την ήττα από τη Μίλαν στο ντέρμπι, η Ίντερ επέστρεψε στις επιτυχίες με το 2-0 επί της Τζένοα εκτός έδρας. Η ομάδα του Κόντε βρήκε τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο με… δράστες τους Λουκάκου και Ντ’ Αμπρόσιο ανεβαίνοντας έτσι στην τρίτη θέση με 10 βαθμούς.

Λαουτάρο και Βιντάλ είχαν δύο καλές ευκαιρίες για την Ίντερ στο πρώτο ημίχρονο αλλά τα γκολ ήρθαν στο δεύτερο. Στο 64′ ο Λουκάκου από ασίστ του Μπαρέλα έκανε το 1-0 αφού απέφυγε κι έναν αμυντικό.

Στο 79′ ήρθε και το δεύτερο γκολ για τους φιλοξενούμενους. Από κόρνερ του Μπρόζοβιτς ο Ρανόκια πήρε την κεφαλιά και στο δεύτερο δοκάρι ο Ντ’ Αμπρόσιο έκανε το 2-0 σφραγίζοντας τη νίκη για τους «νερατζούρι».

Τζένοα: Περίν, Μπάνι, Ζαπάτα, Γκολντανίγκα, Γκιλιόνε, Ροβέλα (84′ Μερεγκόνι), Μπαντέλι (61′ Ζάιτς), Μπεχράμι (61′ Ραντοβάνοβιτς), Τσιμπόρα (45′ Πελεγκρίνι), Πάντεφ, Πιάτσα (65′ Σομουρόντοφ)

Ιντερ: Χαντάνοβιτς, Ντ’ Αμπρόζιο, Ρανόκια, Μπαστόνι, Νταρμιάν (80′ Κόλαροφ), Βιδάλ, (80′ Ναϊνγκολάν) Μπρόζοβιτς, Πέρισιτς (58′ Χακίμι), Έρικσεν (58′ Μπαρέλα), Λουκάκου, Λαουτάρο (72′ Πιναμόντι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ