Κάλιαρι – Κροτόνε 4-2

Κάλιαρι – Κροτόνε 4-2

Με έναν εξαιρετικό Λυκογιάννη που πέτυχε με το πρώτο γκολ της ομάδας του, η Κάλιαρι «καθάρισε» την Κροτόνε με 4-2 στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής στη Serie A.

Η Κροτόνε είχε υποχρεώσει σε ισοπαλία την πρωταθλήτρια Γιουβέντους την περασμένη αγωνιστική, αλλά σήμερα η Κάλιαρι την ανάγκασε να φύγει ηττημένη από τη «Σαρντένια Αρένα».

Οι νησιώτες επιβλήθηκαν με 4-2 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής κι έκαναν βαθμολογικό άλμα μπαίνοντας στην πρώτη δεκάδα, σε αντίθεση με την ομάδα της Καλαβρίας που παραμένει ουραγός με μόνο βαθμό εκείνον απέναντι στους «μπιανκονέρι».

Μάλιστα, το δρόμο προς τη νίκη των γηπεδούχων άνοιξε ο Μπάμπης Λυκογιάννης, με τον διεθνή αμυντικό να ισοφαρίζει στο 25΄ το προβάδισμα που είχε δώσει στην Κροτόνε τέσσερα λεπτά νωρίτερα ο Τζούνιορ Μεσίας.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκούντως θεαματικό και… ανατρεπτικό, αφού η Κάλιαρι προηγήθηκε στη συνέχεια, ισοφαρίστηκε και ξαναπέρασε εκ νέου στην εκπνοή των πρώτων 45 λεπτών.

Τελικά, η μαχητικότητα των φιλοξενούμενων εξανεμίστηκε στο 48ο λεπτό, όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τσιγκαρίνι για φάουλ στον Ζοάο Πέδρο, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 84΄. Ο Λυκογιάννης αντικαταστάθηκε στο 81΄ από τον Κλάβαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ