Σασουόλο – Αταλάντα 0-3

Σασουόλο – Αταλάντα 0-3

Η Αταλάντα κέρδισε για τέταρτη συνεχόμενη φορά εκτός έδρας στο ιταλικό πρωτάθλημα, πλησιάζοντας στον ένα βαθμό την Σαμπντόρια και την έκτη θέση, η οποία οδηγεί στα προκριματικά του Europa League.

Από την Τζένοα πέρασε (2-1), από τη Μίλαν πέρασε (0-2), από τη Ρόμα επίσης (1-2). Στη Σασουόλο, λοιπόν, θα κόλλαγε; Η Αταλάντα έφυγε νικήτρια (και) από το Città del Tricolore, επικρατώντας 3-0 της Σασουόλο και κέρδισε για τέταρτη συνεχόμενη φορά εκτός έδρας ματς, κάτι που είχε καταφέρει μόνο το μακρινό 1991!

Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν δέκα τελικές στην εστία και σκόραραν τις τρεις από αυτές, με τον Μασιέλο να ανοίγει στο 30′ το δρόμο για τη νίκη, τον Κριστάντε να τελειώνει τη δουλειά στο 83′ και τον Φρέουλερ να βάζει τρία λεπτά αργότερα το κερασάκι στην τούρτα της άνετης επικράτησης της Αταλάντα.

Η ομάδα του Γιαν Πιέρο Γκασπερίνι ανέβηκε στους 33 βαθμούς και βρίσκεται στο -1 από την έκτη θέση, την τελευταία που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο και στην οποία βρίσκεται η Σαμπντόρια (έχει παιχνίδι λιγότερο). Θυμίζουμε πως οι Νερατζούρι του Μπέργκαμο θα αντιμετωπίσουν τον Φλεβάρη (15 εντός, 22 εκτός) την Μπορούσια Ντόρτμουντ, στη φάση των 32 του Europa League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ