Serie A : Νικήτρια με ανατροπή η Νάπολι, «θρίλερ» στην Πάρμα

Serie A : Νικήτρια με ανατροπή η Νάπολι, «θρίλερ» στην Πάρμα

Η Νάπολι νίκησε με 2-1 στην έδρα της Μπενεβέντο με ανατροπή ενώ Πάρμα και Σπέτσια αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2 σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.

Η Νάπολι πήρε την εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Μπενεβέντο για την 5η αγωνιστική της Serie A ενώ Πάρμα και Σπέτσια αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2.

Στο «Τσίρο Βιγκορίτο» οι «παρτενοπέι» δυσκολεύτηκαν απέναντι στην Μπενεβέντο. Στο 30′ ο Λαπαντούλα γύρισε για τον Ρομπέρτο Ινσίνιε που έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους ενώ στο 44′ ο Κώστας Μανωλάς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ναπολιτάνοι γύρισαν το παιχνίδι μέσα σε επτά λεπτά. Στο 60′ ο Λορέντζο Ινσίνιε πλάσαρε αλλά ο Μοντιμπό απέκρουσε και στην επαναφορά ο Ιταλός ισοφάρισε σε 1-1. Στο 67′ ο Πολιτάνο γύρισε ωραία την μπάλα και ο Πετάνια πλάσαρε εύστοχα για να γράψει το 2-1 για τους φιλοξενούμενους.

Στο «Ένιο Ταρντίνι» η Πάρμα υποδέχθηκε τη Σπέτσια η οποία μπήκε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο. Στο 28′ ο Σαμπό με πλασέ από κοντά έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους ενώ τρία λεπτά αργότερα πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Αγκούντελο.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και μείωσαν αρχικά σε 2-1 με προβολή του Γκαλιόλο. Στο 91′ κέρδισαν πέναλτι μετά από πέσιμο του Κορνέλιους και ο Κούτσκα ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το τελικό 2-2 σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ