Κουλιμπαλί : «Αγαπώ τη Νάπολι αλλά θα δούμε τι θα γίνει…»

Κουλιμπαλί : «Αγαπώ τη Νάπολι αλλά θα δούμε τι θα γίνει…»

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενη αποχώρησης από τη Νάπολι ο Καλιντού Κουλιμπαλί.

Μετά από ένα καλοκαίρι άπειρων… φημών, ο Καλιντού Κουλιμπαλί έμεινε εν τέλει στη Νάπολι. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός ήταν ο μεγαλύτερος μεταγραφικός στόχος της Μάντσεστερ Σίτι, η οποία «κουράστηκε» από τα «παιχνίδια» της Νάπολι, με αποτέλεσμα να ψάξει αλλού και να κινηθεί για τον Ρούμπεν Ντίας της Μπενφίκα.

Οι «παρτενοπέι» κατάφεραν να κρατήσουν τον «βράχο» και φέτος, ωστόσο κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος και για την επόμενη σεζόν. Μάλιστα μια από τις ομάδες που φέρεται να εξετάζει σοβαρά τον Σενεγαλέζο, είναι η Λίβερπουλ που ψάχνει τον αντικαταστάτη του Φαν Ντάικ, καθώς ο Ολλανδός θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για τους επόμενους επτά μήνες.

Ο 29χρονος απάντησε σε σχετική ερώτηση, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης. «Αγαπώ τη Νάπολι κι η Νάπολι αγαπά εμένα, αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Εχω ακόμη τρία χρόνια συμβόλαιο, είμαι ήρεμο, με κοιτάζουν διάφορες ομάδες αλλά είμαι ακόμη εδώ. Παίζω στο επίπεδό μου και βοηθάω αυτήν την ομάδα και αυτούς τους ανθρώπους επειδή θέλω να τους επιστρέψω κάτι απ’ όσα μου έχουν δώσει, θα δούμε όμως τι θα γίνει»,

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ