Μαραντόνα σε Νάπολι : «Θέλω για δώρο την κατάκτηση του σκουντέτο»

Μαραντόνα σε Νάπολι : «Θέλω για δώρο την κατάκτηση του σκουντέτο»

Ο Αργεντινός «θρύλος», ανήμερα των 60ων γενεθλίων του, ζήτησε από τη Νάπολι να κατακτήσει το σκουντέτο.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα κλείνει σήμερα (30/10) τα 60 χρόνια ζωής και αποκάλυψε ποιο θα ήταν το τέλειο δώρο για εκείνον. Συγκεκριμένα, με επιστολή του, την οποία έβγαλε στο «φως» το «Corriere dello Sport», ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ζητάει από τη Νάπολι την κατάκτηση του σκουντέτο.

Όπως αναφέρει μέσα στο γράμμα, κάνει λόγο για απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή των «παρτενοπέι», Τζενάρο Γκατούζο. Ταυτόχρονα, δηλώνει υπερήφανος που φόρεσε την φανέλα του ιταλικού συλλόγου και έγραψε μαζί του ιστορία.

Αναλυτικά έγραψε: «Τι δώρο θα ήθελα να έχω; Τίποτα για μένα. Εύχομαι αυτή η δολοφονική πανδημία να φύγει. Θα ήθελα να φύγουν όλες οι πανδημίες πάνω από όλες αυτές τις χώρες, τους λαούς και παιδιά, που δεν μπορούν καν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους.

Εύχομαι εδώ στην Αργεντινή, όπως και σε πολλά, πάρα πολλά άλλα μέρη του κόσμου, οι ιοί της πείνας και η έλλειψη εργασίας, που καταβροχθίζουν την αξιοπρέπεια των ανθρώπων, να σταματήσουν.

Και αφού δεν μπορώ να σταματήσω να μιλάω για το ποδόσφαιρο, θα ήθελα η Νάπολι να κερδίσει σύντομα ένα ακόμα σκουντέτο. Τον ακολουθώ (Γκατούζο). Μου αρέσει.

Αγαπητέ Γκατούζο, συνεχίστε έτσι με την αποφασιστικότητά σας και την ικανότητά σας να παίζετε ποδόσφαιρο. Σας ευχαριστώ και θέλω να σας πω κάτι: υπάρχουν άνθρωποι που καυχιούνται ότι έχουν παίξει στη Μπαρτσελόνα, στη Ρεάλ, στη Γιουβέντους.

Είμαι περήφανος και είμαι περήφανος που ήμουν μέλος της Νάπολι Ελπίζω μια μέρα να το πείτε κι εσείς επίσης, αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ