Κροτόνε – Αταλάντα 1-2

Κροτόνε – Αταλάντα 1-2

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μούριελ, ο οποίος σημείωσε δυο γκολ, η Αταλάντα επικράτησε με 2-1 της Κροτόνε και επέστρεψε στις νίκες στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Μετά τις ήττες κόντρα σε Νάπολι και Σαμπντόρια, η Ατάλαντα επέστρεψε στις νίκες. Η ομάδα από το Μπέργκαμο επικράτησε με 2-1 της Κροτόνε και ανέβηκε προσωρινά στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.

H oμάδα του Γκασπερίνι δεν είχε περιθώριο για άλλες απώλειες στο πρωτάθλημα και μπήκε πολύ δυναμικά στην αναμέτρηση. Μόλις στο 5ο λεπτό το διαγώνιο σουτ του Μουριέλ, έξυσε το δοκάρι της Κροτόνε, η οποία απάντησε σχεδόν αμέσως και στο 7’ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ρέκα.

Λίγο πριν την συμπλήρωση του πρώτου 30άλεπτου η Αταλάντα άνοιξε το σκορ. Ο Μαλινόβσκι βρήκε όμορφα τον Μουριέλ στην περιοχή και ο Κολομβιανός με σουτ έκανε το 0-1, ενώ επτά λεπτά αργότερα και πάλι ο Μουριέλ μετά από προσπάθεια του Φρόιλερ, έδωσε προβάδισμα δυο τερμάτων στην ομάδα του.

Ωστόσο η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση. Στο 40’ ο Σίμι ευνοήθηκε από τις κόντρες και με σουτ από την περιοχή έκανε το 1-2, βάζοντας και πάλι την Κροτόνε στην διεκδίκηση του ματς και στο δεύτερο ημίχρονο πίεσε για την ισοφάριση. Στο 64ο λεπτό η Κροτόνε άγγιξε το 2-2 καθώς ο Μόχικα έκανε λάθος και ο Μεσίας βρέθηκε μόνος με τον Σπορτιέλο, τον απέφυγε κι έκανε το πλασέ αλλά ο Φρόιλερ έσωσε στη γραμμή.

Μετά από αυτήν την φάση η Κροτόνε δεν φάνηκε απειλητική και έτσι η Αταλάντα πανηγύρισε τρίποντο στο πρωτάθλημα μετά από δυο αποτυχημένες προσπάθειες.

ΚΡΟΤΟΝΕ: Κόρντατζ, Ράκ, Μαγκαγιάν, Λουπέρτο, Μαρόνε, Περέιρα (78’ Ριζπόλι), Τζανελάτο (78’ Σιλιγκάρντι), Μπενάλι, Βούλιτς, Σίμι, Μεσίας

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Σπορτιέλο, Τολόι, Μόχικα, Ντζιμσίτι, Χάτεμπουρ (68’ Σούταλο), Ρομέρο (73’ Παλομίνο), Γκόμες (46’ Ίλιτσιτς), Φρόιλερ, Πάσαλιτς, Μαλινόβσκι (89’ Πεσίνα), Μουριέλ (46’ Σαπάτα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ