Μπολόνια – Κάλιαρι 3-2

Μπολόνια – Κάλιαρι 3-2

Η Μπολόνια πήρε την εντός έδρας νίκη με 3-2 επί της Κάλιαρι για την 6η αγωνιστική της Serie A.

Η Μπολόνια νίκησε με 3-2 την Κάλιαρι σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι στο «Ρενάτο Νταλ’ Άρα» για την 6η αγωνιστική της Serie A.

Η ομάδα που μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο ήταν η Κάλιαρι η οποία μάλιστα άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό. Ο Σοτίλ τροφοδότησε ωραία τον Ζοάο Πέδρο ο οποίος διαμόρφωσε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους. Στο 45′ ο Σοριάνο σούταρε με τον Κράνιο να τον σταματά και ο Μπάροου στην επαναφορά ισοφάρισε σε 1-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εντυπωσιακό από πλευράς θεάματος. Δύο λεπτά μετά από την έναρξη, ο Σιμεόνε έδωσε και πάλι προβάδισμα στην Κάλιαρι με διαγώνιο σουτ κάνοντας το 2-1 ενώ οι γηπεδούχοι αντέδρασαν μέσα σε 9 λεπτά. Στο 52′ ο Σοριάνο ισοφάρισε σε 2-2 με μακρινό σουτ και στο 56′ ο Μπάροου πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ με άψογο σουτ έξω από την περιοχή για να σκοράρει για δεύτερη φορά και να κάνει το τελικό 3-2 για την Μπολόνια.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Ντε Σιλβέστρι, Ντανίλο, Χίκεϊ, Τομιγιάσου, Σοριάνο, Σβάνμπεργκ (82′ Ντομίνγκες), Σκούτεν, Παλάσιο (82′ Ντένσβιλ), Ορσολίνι, Μπάροου (89′ Βινιάτο)

ΚΑΛΙΑΡΙ: Κράνιο, Γοδίν, Λυκογιάννης, Τζάπα, Βαλούκιεβιτς, Μαρίν (86′ Τσέρι), Ζοάο Πέδρο, Ρογκ, Νάντες, Σιμεόνε (70′ Παβολέτι), Σοτίλ (63′ Ουνάς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ