Ρόμα – Φιορεντίνα 2-0

Ρόμα – Φιορεντίνα 2-0

Οι Τζιαλορόσι επικράτησαν με 2-0 της Φιορεντίνα και συνέχισαν την ανοδική τους πορεία.

Συνεχίζεται η ανοδική πορεία της Ρόμα. Το βράδυ της Κυριακής οι Τζιαλορόσι επικράτησαν με 2-0 της Φιορεντίνα στο Ολίμπικο για την 6η αγωνιστική της Serie A και ανέβηκαν στην 7η θέση της βαθμολογίας με 11 πόντους.

Αυτή ήταν η τρίτη νίκη για τους γηπεδούχους στους τελευταίους τέσσερις αγώνες, ενώ από την άλλη η Φιορεντίνα ηττήθηκε για 3η φορά στα τελευταία έξι παιχνίδια.

Η εικόνα του αγώνα:

Η Ρόμα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε μόλις στο 12ο λεπτό με τον Σπινατσόλα. Ο Μιράντε έκανε το γέμισμα και ο Σπινάτσολα με δεξί σουτ έγραψε το 1-0. Στο 23’ ο Ντζέκο άγγιξε το 2-0, αλλά ο Ντραγκόβσκι απέκρουσε την κεφαλιά του Βόσνιου.
Στο 37’ ο κίπερ της Φιορεντίνα πραγματοποίησε νέα σπουδαία διπλή απόκρουση. Αρχικά στη κεφαλιά του Κάρσντορπ και στη συνέχεια στο σουτ του Μχιταριάν. Ο Βερετού στο 53’ έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ.
Τελικά το 2-0 έγινε στο 70’. Η Ρόμα έφυγε στην κόντρα, ο Μχιταριάν έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Πέδρο από κοντά πλάσαρε τον Ντραγκόβσκι για το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες, αφού στο 90’ αποβλήθηκε ο Μαρτίνεθ.

ΡΟΜΑ: Μιράντε, Σμόλινγκ, Κάρσντορπ (72’ Πέρες), Μαντσίνι, Σπινάτσολα, Πελεγκρίνι (82’ Κριστάντε), Ιμπάνιεθ, Βερετού (90’ Κούμπουλα), Μχιταριάν, Πέδρο (71’ Πέρεθ), Ντζέκο

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Ντραγκόβσκι, Μαρτίνεθ, Κάσερες, Λιρόλα, Μιλένκοβιτς, Μπιράγκι, Μποναβεντούρα (57’ Βλάχοβιτς), Αμραμπάτ (82’ Ντάνκαν), Ριμπερί (82’ Κουτρόνε), Καστροβίλι (46’ Πουλγκάρ), Καγιεχόν (67’ Κουαμέ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ