Ρόμα – Σαμπντόρια 0-1

Ρόμα – Σαμπντόρια 0-1

Η Ρόμα συνεχίζει την κάτω βόλτα, καθώς ηττήθηκε εντός έδρας κι από την Σαμπντόρια με 1-0 εμ γκολ του Ζαπάτα στο 80ο λεπτό.

Η Ρόμα υποδέχτηκε την Σαμπντόρια στο Ολίμπικο της Ρώμης και δεν κατάφερε για ακόμα μια φορά να επικρατήσει, με τους Γενοβέζους μάλιστα να κλέβουν τη νίκη με γκολ του Ντουβάν Ζαπάτα στο 80ο λεπτό.

Η ομάδα του Εουσέμπιο ντι Φραντσέσκο έχασε σπουδαία ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ στο 39ο λεπτό όταν κέρδισε πέναλτι, το οποίο ανέλαβε να το εκτελέσει ο Αλεσάντρο Φλορέντσι. Ο Ιταλός μέσος εκτέλεσε, όμως Εμιλιάνο Βιβιάνο απέκρουσε κρατώντας τη Σαμπντόρια στο μηδέν.

Στο δεύτερο μέρος η Ρόμα ήταν καλύτερη, αλλά δεν έκανε τις ευκαιρίες της γκολ και τελικά το πλήρωσε. Συγκεκριμένα, στο 80ο λεπτό ο Ντουβάν Ζαπάτα, με τελείωμα προ κενής εστίας μετά από ενέργεια του Νίκολα Μούρου από τα αριστερά, άνοιξε το σκορ.

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα με τους Ρωμαίους να συνεχίζουν να παραπαίουν και να απομακρύνονται κι άλλο από την κορυφή, ενώ τους Γενοβέζους να τους πλησιάζουν στην πέμπτη θέση στους τέσσερις πόντους. Αξίζει να σημειωθεί πως η Ρόμα έχει να κερδίσει στο ιταλικό πρωτάθλημα από τις 16 Δεκεμβρίου και το 1-0 επί της Κάλιαρι.

https://www.youtube.com/watch?v=pBZwq5d8BME

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ