Βιδάλ : «Καμία σύγκριση Μέσι – Ρονάλντο, ο Λίο είναι… εξωγήινος»

Βιδάλ : «Καμία σύγκριση Μέσι – Ρονάλντο, ο Λίο είναι… εξωγήινος»

Ο Αρτούρο Βιδάλ μίλησε για τη σύγκριση Μέσι - Ρονάλντο και ξεκαθάρισε ότι ο Αργεντινός σούπερ σταρ είναι απλά... εξωγήινος.

Ο Αρτούρο Βιδάλ τόνισε πως όνειρο του είναι να κερδίσει το Champions League με την Ίντερ ενώ αναφέρθηκε και στην απόφαση του να φύγει από την Μπαρτσελόνα, ενώ ψηφίζει… Μέσι στην κόντρα με Ρονάλντο.

Ο Χιλιανός άσος μίλησε στην «Corriere dello Sport» για την απόφαση του να πάει στην Ίντερ λέγοντας: «Ήμουν χαρούμενος στην Μπαρτσελόνα, με συναδέλφους που είχαν γίνει φίλοι μου. Αλλά η κατάσταση άλλαξε και έπρεπε να πάρω μία απόφαση. Αυτή ήταν να έρθω στην Ίντερ. Είμαι… πεινασμένος να κερδίσω την Serie A αλλά όνειρο μου είναι η κατάκτηση του Champions League» ενώ πρόσθεσε: «Ο Κόντε είναι η αιτία που ήρθα στην Ίντερ.

Περάσαμε τρία χρόνια στην Γιουβέντους, κερδίσαμε τίτλους. Με αγαπάει και τον αγαπάω, μιλήσαμε αρκετά το καλοκαίρι και είδα πως η ομάδα έκανε τα πάντα για να με φέρει στο Μιλάνο».

Όταν του τέθηκε το ερώτημα Κριστιάνο Ρονάλντο ή Μέσι, ο Βιδάλ απάντησε χωρίς καν να…κουνήσει βλέφαρο: «Δεν υπάρχει σύγκριση, ο Λιό είναι… εξωγήινος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ