Serie A : «Πολυβόλο» για τη Ρόμα ο Μκιταριάν, σκόνταψε στο Μπέργκαμο η Ίντερ

Serie A : «Πολυβόλο» για τη Ρόμα ο Μκιταριάν, σκόνταψε στο Μπέργκαμο η Ίντερ

Η Ρόμα νίκησε εκτός έδρας την Τζένοα με 3-1 με χατ-τρικ του Μκιταριάν ενώ η Ίντερ έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Αταλάντα.

Στα απογευματινά παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής της Serie A, ξεχώρισε το χατ-τρικ του Μκιταριάν στη νίκη της Ρόμα με 3-1 επί της Τζένοα και το ισόπαλο 1-1 στο Μπέργκαμο ανάμεσα σε Αταλάντα και Ίντερ.

Τζένοα-Ρόμα 1-3

Οι «τζιαλορόσι» έφυγαν με τη νίκη από το «Λουίτζι Φεράρις» καθώς επικράτησαν με 3-1 της Τζένοα έχοντας έναν εξαιρετικό Χένρικ Μκιταριάν. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, ο Βερετού εκτέλεσε το κόρνερ και ο Αρμένιος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους Ρωμαίους.

Στο 50′ ο Σκαμάκα έδωσε στον Πιάτσα που βρέθηκε μόνος του με τον Λόπεθ και ισοφάρισε σε 1-1 για τους γηπεδούχους. Στο 66′ ο Περίν γύρισε από τα αριστερά και ο Μκιταριάν με προβολή από κοντά έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του. Το τελικό 3-1 έκανε πάλι ο Μκιταριάν στο 85′ με εξαιρετικό γυριστό ύστερα από σέντρα του Πέδρο.

ΤΖΕΝΟΑ:Περίν, Μαζιέλο (70’ Γκιλιόνε), Κρισίτο, Μπιράσκι, Μπάνι, Λεραγκέρ (81’ Ντέστρο), Ραντοβάνοβιτς (70’ Πελεγκρίνι), Ροβέλα, Πιάτσα (61’ Πάντεβ), Ζάιτς (81’ Μπαντέλι), Σκαμάκα

ΡΟΜΑ:Πάου Λόπεθ, Ιμπάνιεθ, Σμόλινγκ, Μαντσίνι, Κάρσντορπ, Σπινάτσολα (14’ Πέρες), Βερετού, Πελεγκρίνι (87’ Βιγιάρ), Πέδρο, Μχιταριάν, Μαγιοράλ (61΄Κριστάντε)

Αταλάντα-Ίντερ 1-1

Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι στο Μπέργκαμο ανάμεσα σε Αταλάντα και Ίντερ καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 σε ένα αποτέλεσμα που δεν συμφέρει βαθμολογικά καμία από τις δύο ομάδες. Στο 58′ ο Άσλεϊ Γιανγκ έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Λαουτάρο Μαρτίνες με κεφαλιά έκανε το 1-0 για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε. Στο 79′ οι «μπεργκαμάσκι» έφτασαν στην ισοφάριση με τον Μίραντσουκ και το παιχνίδι έληξε με το ισόπαλο 1-1.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Σπορτιέλο, Ντζιμσίτι, Ρουτζέρι (90’ Μόχικα), Χάτεμπουρ, Τολόι (73’ Μουριέλ), Ρομέρο, Πάσαλιτς (59’ Πεσίνα), Φρόιλερ, Γκόμες, Μαλινόβσκι (59’ Μίραντσουκ), Σαπάτα (73’ Λάμερς)

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ντε Φράι, Νταρμιάν (83’ Χακίμι), Σκρίνιαρ, Μπαζτόνι, Γιανγκ, Μπρόζοβιτς, Βιδάλ (70’ Γκαλιαρντίνι), Μπαρέλα, Σάντσες (74’ Πέρισιτς), Λαουτάρο Μαρτίνες (74’ Λουκάκου)

Στο άλλο παιχνίδι που διεξήχθη την ίδια ώρα, Τορίνο και Κροτόνε αναδείχθηκαν ισόπαλες με 0-0.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ