Μίλαν – Βερόνα 2-2

Μίλαν – Βερόνα 2-2

Σε ένα ματς με δύο αυτογκόλ, VAR και τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να έχει χαμένο πέναλτι, δοκάρι και γκολ στις καθυστερήσεις, η Μίλαν «έκλεψε» τον βαθμό από τη Βερόνα (2-2), διατήρησε το αήττητο και συνεχίζει μόνη στην κορυφή της Serie A.

Τι ματσάρα ήταν αυτή στο «Μεάτσα»! Μίλαν και Βερόνα έδωσαν μια μοναδική παράσταση με το 2-2 να μην αφήνει καμία ομάδα ικανοποιημένη αλλά τους γηπεδούχους να συνεχίζουν μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας. Παρά λίγο μοιραίος ο Ζλάταν, έσωσε τελικά τον βαθμό στις καθυστερήσεις και διατήρησε το αήττητο για την ομάδα του.

Μόλις στο 6′ ο Τσεκερίνι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι κι ο Μπαράκ από κοντά με προβολή έκανε το 0-1. Το κακό έγινε ακόμη μεγαλύτερο για τη Μίλαν στο 19′ όταν ο Τζακάνι σούταρε, η μπάλα βρήκε στον Καλάμπρια και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-2.

Στο 27′ η Βερόνα επέστρεψε το… δώρο και η Μίλαν μπήκε ξανά στο παιχνίδι με αυτογκόλ του Μανιάνι ενώ τρία λεπτά ο Ερνάντες έχασε τετ α τετ για το 2-2. .

Η Μίλαν κέρδισε πέναλτι στο 65′ αλλά ο Ιμπραΐμοβιτς αστόχησε και δέκα λεπτά μετά είχε και δοκάρι με κεφαλιά. Με τη συμπλήρωση 90 λεπτών η Μίλαν έφτασε στην ισοφάριση με τον Καλάμπρια αλλά το γκολ ακυρώθηκε μεσω VAR για χέρι και δύο λεπτά μετά ο Ζλάταν με κεφαλιά έκανε το 2-2, κρατώντας το αήττητο για τη Μίλαν.

Μίλαν: Ντοναρούμα, Ερναντές, Γκάμπια, Κίερ, Καλάμπρια, Μπενασέρ, Λεάο (78’ Ντίαθ), Κεσί, Τσαλχάνογλου (87’ Χάογκε), Σελεμέκρες (46’ Ρέμπιτς), Ιμπραΐμοβιτς

Βερόνα: Σιλβέστρι, Τσεκερίνι, Λοβάτο, Μανιάνι (73’ Τσετίν), Λάζοβιτς, Ντιμάρκο, Νταβίντοβιτς (63΄Ταμέζε), Ίλιτς (69’ Ουντότζιε), Μπαράκ, Τζακάνι, Κάλινιτς (64’ Κόλεϊ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ