Φιορεντίνα : Ανακοίνωσε τον Νταμπό

Φιορεντίνα : Ανακοίνωσε τον Νταμπό

Παίκτης της Φιορεντίνα είναι κι επίσημα ο Μπράιαν Νταμπό, ο οποίος αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού τις τελευταίες μέρες.

Στη Φιορεντίνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μπράιαν Νταμπό, ο οποίος άφησε τη Γαλλία και τη Σεντ Ετιέν κι υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους βιόλα.

Ο Μασαλός χαφ είχε εμπλακεί σε διάφορα σενάρια μεταγραφής του στον Ολυμπιακό, ειδικά μετά την άφιξη του Όσκαρ Γκαρθία στον πάγκο των ερυθρολεύκων, με τον οποίο συνεργάστηκαν στους στεφανουά. Τελικά, όπως ανακοίνωσε κι επίσημα η Φιορεντίνα ο Νταμπό θα αγωνίζεται πλέον με τα χρώματα της ιταλικής ομάδας.

Ο 25χρονος Γάλλος αμυντικός μέσος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, με ετήσιες αποδοχές περίπου τριών εκατομμυρίων ευρώ. Ο νέος παίκτης της ιταλικής ομάδας αναμένεται σήμερα στη Φλωρεντία προκειμένου να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Ο Νταμπό είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2016 από την Μονπελιέ έναντι 4.000.000 ευρώ, ενώ είχε ένα εξάμηνο πέρασμα και από την Αγγλία (Γενάρης – Ιούνης 2014), υπό τη μορφή δανεισμού στην Μπλάκμπερν. Φέτος έχει αγωνιστεί 17 φορές (1.378), στις οποίες έχει σκοράρει δύο γκολ και έχει μοιράσει ακόμα ένα. Επίσης έχει ένα πρωτάθλημα στη συλλογή του με τη Μονπελιέ το 2014.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ