Πραντέλι : «Θα μιλήσω στον Μπατιστούτα»

Πραντέλι : «Θα μιλήσω στον Μπατιστούτα»

«Βόμβα» από τον Τσέσαρε Πραντέλι ο οποίος στην παρουσίαση του στη Φιορεντίνα, ανέφερε πως θα επικοινωνήσει με τον Γκαμπριέλ Μπατιστούτα για μια ενδεχόμενη επιστροφή του Αργεντινού στους «βιόλα».

Προπονητής της Φιορεντίνα είναι εδώ και μερικές ώρες ο Τσέσαρε Πραντέλι, ο οποίος ανακοινώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, παίρνοντας τη θέση του Μπέμπε Ιακίνι. Ο Ιταλός τεχνικός αναλαμβάνει και πάλι τους «βιόλα», θέλοντας να τους επαναφέρει στα υψηλά πατώματα της Serie A.

Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ιταλίας μίλησε για πρώτη φορά ως προπονητής της Φιορεντίνα στην παρουσίαση του και έριξε από τις πρώτες του κουβέντες μία «βόμβα» που έχει ξεσηκώσει μεγάλη κουβέντα. Ο 63χρονος «τρέλανε» τους «βιόλα», καθώς ανέφερε πως θα επικοινωνήσει με τον Γκαμπριέλ Μπατιστούτα ώστε να του δώσει κάποιο πόστο στο τεχνικό τιμ!

«Θα μιλήσω με τον Μπατιστούτα, θα είναι σπουδαίο για τους παίκτες μας να προπονούνται και να είναι παρών ένας τέτοιος πρώην στράικερ… Εγώ επέστρεψα για να δώσω συνέχεια σε αυτό που ήθελα στη Φιορεντίνα. Η ιδιοκτησία θέλει να ξαναδεί το κλαμπ σε μεγαλεία και ξέρω ότι θα έχω υποστήριξη και δεν θα είμαι ποτέ μόνος.

Μακάρι να καταφέρω ν’ ανταποδώσω την εμπιστοσύνη. Είμαι προπονητής – οπαδός αυτής της ομάδας και έχω ξεκαθαρίσει προς όλους ότι η μηχανή είναι έτοιμη και απλά πρέπει να λειτουργήσει», ανέφερε ο Πραντέλι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ