Πίρλο : «Τα πειράματα τελείωσαν, ώρα για αποτελέσματα»

Πίρλο : «Τα πειράματα τελείωσαν, ώρα για αποτελέσματα»

Ο Αντρέα Πίρλο έστειλε σαφές μήνυμα πως η περίοδος της προσαρμογής του στη Γιουβέντους τελείωσε, τονίζοντας ότι έχει φτάσει η ώρα για αποτελέσματα.

Ο Αντρέα Πίρλο πήρε ξεκάθαρη στάση σχετικά με την αγωνιστική κατάσταση στη Γιουβέντους, τονίζοντας ότι η δική του περίοδος προσαρμογής έχει τελειώσει πλέον.

Οι «μπιανκονέρι» υποδέχονται την Κάλιαρι (21/11) για την 8η αγωνιστική της Serie A και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ισοπαλία με τη Λάτσιο (1-1) πριν τη διακοπή.

Σε δηλώσεις του ενόψει της επανέναρξης του ιταλικού πρωταθλήματος, ο Πίρλο έκανε λόγο για «δέκα παιχνίδια σαν τελικούς» που έρχονται μέχρι τα Χριστούγεννα για τη Γιουβέντους, τονίζοντας ότι πλέον έχει φτάσει η ώρα για αποτελέσματα.

«Το πρωτάθλημα αρχίζει τώρα για μας. Η περίοδος προσαρμογής μου τελείωσε και έχουμε ακόμη 10 παιχνίδια σαν τελικούς μέχρι τα Χριστούγεννα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός για να συμπληρώσει:

«Αρχής γενομένης από το ματς με την Κάλιαρι, θέλω να δω διαφορετικό πνεύμα, μαχητικότητα. Να παίζουμε δυναμικά και να πάρουμε αποτελέσματα. Ελπίζω πως τα πειράματα τελείωσαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ