Σπέτσια – Αταλάντα 0-0 (vid)

Σπέτσια – Αταλάντα 0-0 (vid)

Σπέτσια και Αταλάντα αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ για την 8η αγωνιστική της Serie A.

Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι στο «Αλμπέρτο Πίκο» ανάμεσα σε Σπέτσια και Αταλάντα με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 για την 8η αγωνιστική της Serie A.

Οι «μπεργκαμάσκι» ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά έπεσαν στον τερματοφύλακα της Σπέτσια, Ιβάν Προβεντέλ, ο οποίος ήταν σε εξαιρετική βραδιά. Οι γηπεδούχοι ωστόσο ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στο ματς καθώς στο 2ο λεπτό ο Φαρίας με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Γκολίνι. Στο 40′ η Αταλάντα απάντησε με τον Ζαπάτα να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι του τερματοφύλακα της Σπέτσια.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Αταλάντα έψαχνε διαρκώς το γκολ που θα της δώσει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς αλλά δεν το βρήκε και οι δύο ομάδες έφυγαν με το ισόπαλο 0-0.

ΣΠΕΤΣΙΑ: Προβεντέλ, Βινιάλι (55′ Ματιέλο), Τέρζι (75′ Τσαμπότ), Έρλιτς, Μπαστόνι (62′ Μαρκίτσα), Εστέβεθ (75′ Ντεϊόλα), Ρίκι, Ποντέγκα (45′ Ματζιόρε), Γκιάσι, Εντσολά, Φαρίας

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Γκολίνι, Τολόι, Ρομέρο, Παλομίνο, Ντεπάολι (25′ Πιτσίνι), Πεσίνα, Ντε Ρόον, Γκόσενς, Πάπου Γκόμες (45′ Πάσαλιτς), Ίλισιτς (84′ Μίραντσουκ), Ζαπάτα (67′ Λάμερς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ