Γιουβέντους – Κάλιαρι 2-0

Γιουβέντους – Κάλιαρι 2-0

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ πέτυχε δύο γκολ και οδήγησε την Γιουβέντους στη νίκη επί της Κάλιαρι.

Οταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει κέφια, όλα γίνονται πιο εύκολα για την Γιουβέντους.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ πήρε από το χέρι την Μεγάλη Κυρία και με δύο γκολ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών (38’, 42’) την οδήγησε με… μαθηματική ακρίβεια στη νίκη επί της Κάλιαρι με 2-0, για την 8η αγωνιστική της Serie A.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Πίρλο έφτασε τους 16 βαθμούς και μείωσε στον πόντο τη διαφορά από την πρωτοπόρο Μίλαν, η οποία ωστόσο έχει ένα ματς λιγότερο.

Η εικόνα του αγώνα

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και όλοι θα το θυμούνται μόνο για τα δύο γκολ που πέτυχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Στο 38’ ο Μοράτ έστρωσε στον Πορτογάλο σούπερ σταρ και αυτός με ωραίο σουτ έκανε το 1-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ντεμιράλ πήρε την κεφαλιά και ο CR7 με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για το 2-0.

Στο 53’ ο Ντεμιράλ απείλησε ξανά και παραλίγο να σκοράρει, όμως, η μπάλα μετά την κεφαλιά που έκανε σταμάτησε στο δοκάρι της Κάλιαρι. Στο 56’ ο Κράνιο είπε «όχι» σε σουτ του Μπερναρντέσκι ενώ στο 69’ ακυρώθηκε γκολ του Κλάβαν.

Στο 78’ ο Τζάπα πρόλαβε την τελευταία στιγμή τον Ντιμπάλα, ενώ στο 89’ το σουτ που επιχείρησε ο Πέδρο σταμάτησε στον Ντεμιράλ.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Ντανίλο (86’ Σάντρο), Ντε Λιχτ, Ντεμιράλ, Κουαδράδο, Ραμπιό (69’ ΜακΚένι), Αρτούρ (85’ Μπεντανκούρ), Κουλουσέβσκι (86’ Κιέζα), Μπερναρντέσκι, Μοράτα (69’ Ντιμπάλα), Ρονάλντο

ΚΑΛΙΑΡΙ: Κράνιο, Τζάπα, Πιζακάνε, Κλάβαν (70’ Καρμπόνι), Βαλούκιεβιτς, Πέδρο, Ουνάς (81’ Ολίβα),Ρογκ, Μαρίν (72’ Καλιγκάρα), Τριπαλντέλι (46’ Σοτίλ), Σιμεόνε (82’ Παβολέτι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ