Κόντε για Έρικσεν : «Έχει πάρει πολλές ευκαιρίες»

Κόντε για Έρικσεν : «Έχει πάρει πολλές ευκαιρίες»

Ο προπονητής της Ίντερ ξεκαθάρισε πως ο Κρίστιαν Έρικσεν έχει πάρει αρκετές ευκαιρίες, χωρίς να τις εκμεταλλευτεί.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν έχει εκφράσει δημόσια πως δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες στην Ίντερ. Παρότι δεν έχει συμπληρώσει ένα χρόνο παρουσίας και η μεταγραφή του έφερε χαμόγελα στον ιταλικό σύλλογο, η αποχώρηση του τον Γενάρη είναι, σχεδόν, δεδομένη.

Ο Αντόνιο Κόντε κλήθηκε να σχολιάσει την συμπεριφορά του Δανού μεσοεπιθετικού. Ο προπονητής της ιταλικής ομάδας ξεκαθάρισε πως έχει δώσει πολλές ευκαιρίες στον διεθνή άσο και, μάλιστα, έχει παίξει περισσότερο από άλλους παίκτες. Τα στατιστικά του επαληθεύουν τα λόγια του, αφού ο Έρικσεν μετράει 33 συμμετοχές από τα τέλη Γενάρη που αποκτήθηκε. Σε αυτό χρονικό διάστημα, μετράει τέσσερα τέρματα και τρεις ασίστ.

Συγκεκριμένα, είπε: «Πάντα λέω πως κάνω τις επιλογές για το καλό της Ίντερ. Νομίζω πως ο Κρίστιαν είχε αρκετές ευκαιρίες, έπαιξε περισσότερο από άλλους παίκτες.  Θα είναι βασικός ή θα αρχίζει από τον πάγκο όταν το θεωρώ σωστό, διαφορετικά θα πάρω άλλες αποφάσεις.

Δεν το πιστεύω, είναι ένας ρόλος που θα τιμωρούσε τον παίκτη. Ο Κρίστιαν έχει σημαντικές ικανότητες, μπορεί να χτυπήσει τη μπάλα και με τα δύο πόδια. Εάν τον μεταμορφώσεις εντελώς, βάζοντας τον μπροστά από την άμυνα για να κάνει παιχνίδι, του αφαιρείς τη μεγάλη του δύναμη»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ