Πίρλο : «Φέρομαι στον Ρονάλντο όπως σε Πορτανόβα και Φραμπότα»

Πίρλο : «Φέρομαι στον Ρονάλντο όπως σε Πορτανόβα και Φραμπότα»

Ο Αντρέα Πίρλο αποκάλυψε για ποιο λόγο μεταχειρίζεται τον Πορτογάλο αστέρα όπως και τους νεαρούς Πορτανόβα και Φραμπότα.

Ο Αντρέα Πίρλο δεν κάνει διακρίσεις και για αυτόν τον λόγο, συμπεριφέρεται στον Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως ακριβώς και στους νεαρούς Πορτανόβα και Φραμπότα.

Ο κόουτς της Γιουβέντους μίλησε για το ματς με την Φερεντσβάρος, ενώ υπογράμμισε πως ο Ντιμπάλα μπορεί να συνυπάρξει στην επίθεση των μπιανκονέρι μαζί με τους Κριστιάνο και Μοράτα.

«Ο Ντιμπάλα είναι έτοιμος. Αισθάνεται καλά και προπονείται με συνέπεια, τα πήγε καλά κόντρα στην Κάλιαρι, θα δούμε αν θα είναι βασικός. Δυστυχώς δεν είχαμε και τους τρεις παίκτες μαζί, προπονήθηκαν μαζί μόνο για λίγες ημέρες.

Σκεφτόμαστε αυτή τη λύση, να παίξουν και οι τρεις μαζί, από την αρχή της σεζόν. Χρειάζεται να δώσουμε δομή στην ομάδα και να βρούμε πρώτα την ισορροπία και μετά θα προσπαθήσουμε να βρούμε μία λύση για να παίζουν όλοι μαζί».

Για τον Κριστιάνο: «Του συμπεριφέρομαι με τον ίδιο τρόπο που συμπεριφέρομαι και στους άλλους. Προσπαθώ να είμαι πάντα διαθέσιμος, είμαστε απλοί και υπεύθυνοι άνθρωποι που συνεργαζόμαστε.

Η συμπεριφορά μου απέναντι στον Κριστιάνο είναι ίδια με αυτή που έχω απέναντι στον Τζανλούκα Φραμπότα και στον Μανόλο Πορτανόβα που έρχονται από την Κ-23 της Γιουβέντους. Έτσι είμαι εγώ, έτσι συνήθιζα να κάνω ως ποδοσφαιριστής».

Για το ματς με την Φερεντσβάρος: «Χρειαζόμαστε τη νίκη για να έρθει η πρόκριση. Θα πρέπει να την εξασφαλίσουμε για να επιτρέψουμε σε παίκτες να ξεκουραστούν στα δύο τελευταία παιχνίδια. Θα μπορέσουμε έτσι να παίξουμε διαφορετικά στα δύο τελευταία ματς με Ντινάμο Κιέβου και Μπαρτσελόνα και να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα», ήταν το σχόλιό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ