Μέρτενς για Μαραντόνα : «Αν το όνομα μου τοποθετήθηκε δίπλα στο δικό σου, ζητώ συγνώμη»

Μέρτενς για Μαραντόνα : «Αν το όνομα μου τοποθετήθηκε δίπλα στο δικό σου, ζητώ συγνώμη»

Ο Ντρίες Μέρτενς αποχαιρέτησε τον Ντιέγκο Μαραντόνα, ενώ ζήτησε και συγνώμη από τον Αργεντινό θρύλο για το γεγονός πως τα ονόματα τους μπαίνουν στην ίδια πρόταση.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα δεν είναι πια εδώ, με τον Αργεντινό θρύλο να αφήνει την τελευταία του πνοή το απόγευμα της Τετάρτης, έχοντας υποστεί καρδιακή ανακοπή.

Οπως είναι λογικό, ο παγκόσμιος αθλητισμός και όχι μόνο λέει το δικό του αντίο στον τεράστιο Ντιεγκίτο, με τον Ντρίες Μέρτενς να είναι κι αυτός ένας από εκείνους. Όμως ο Μέρτενς το έκανε με έναν διαφορετικό και ιδιαίτερο τρόπο λόγω της Νάπολι, ζητώντας συγνώμη από τον Μαραντόνα που πολλές φορές τα ονόματα τους μπαίνουν βάση αριθμών στην ίδια πρόταση.

Στις 23 του περασμένου Οκτωβρίου, ο Βέλγος μεσοεπιθετικός έγραψε ιστορία με τα δύο γκολ του κόντρα στη Ζάλτσμπουργκ, αφού ξεπέρασε τον Ντιέγκο Μαραντόνα στην 2η θέση των all-time σκόρερ της Νάπολι. Έκτοτε, αναπόφευκτα η τρομερή επίδοση του απόλυτου, πλέον, ρέκορντμαν των Παρτενοπέι, τον θέτει σε ανώτερη κλίμακα από τον θρύλο του συλλόγου και της πόλης, έστω και στους αριθμούς.

«Το να φοράω τη γαλάζια φανέλα θα σημαίνει ακόμη περισσότερα από δω και πέρα. Η Νάπολι έχασε κομμάτι της ψυχής της. Ήσουν, είσαι και θα είσαι έμπνευση για όλους μας. Αν το όνομά μου τοποθετήθηκε ποτέ δίπλα στο δικό σου, ζητώ συγγνώμη. Δεν θα φτάσω ποτέ το επίπεδό σου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ