Ντε Τζέρμπι : «Προσπαθούμε να καλύψουμε την απόσταση με τα μεγαλύτερα… αγόρια»

Ντε Τζέρμπι : «Προσπαθούμε να καλύψουμε την απόσταση με τα μεγαλύτερα… αγόρια»

Ο κόουτς της Σασουόλο, Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, μίλησε για την εξαιρετική πορεία της ομάδας του και την αναμέτρηση με την Ίντερ.

Η Σασουόλο τρελαίνει κόσμο στην Ιταλία, με την ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, να βρίσκεται στην δεύτερη θέση της κατάταξης, πίσω μόνο από την Μίλαν του Ζλάταν.

Η Σασουόλο αντιμετωπίζει την Ίντερ, με τον Ντε Τζέρμπι να μιλάει για το ματς με τους νερατζούρι και την προσπάθεια που κάνει η ομάδα του για να… μεγαλώσει.

«Είναι συναρπαστική συνάντηση. Η Ίντερ είναι και παραμένει μια σπουδαία ομάδα, ξέχωρα από κάποια πρόσφατα αποτελέσματα. Η Σασουόλο είναι ένας μικρότερος σύλλογος που προσπαθεί να καλύψει την απόσταση με τα μεγαλύτερα… αγόρια. Δεν νομίζω πως η παλιά ιεραρχία έχει ανατραπεί τόσο πολύ, αλλά θα κάνουμε ότι κάνουμε πάντα, παίζοντας με θέληση.

Η Σασουόλο θα παίξει στο ματς νιώθοντας πως είναι μια μεγάλη ομάδα. Θέλουμε να τα πάμε καλά, πρέπει να είμαστε έξυπνοι και να διατηρήσουμε τη φιλοσοφία μας σε κάθε ματς. Αυτό που έχουμε κάνει είναι δημιουργήσουμε μια δυνατή νοοτροπία. Πρέπει να διασκεδάσουμε και να σεβαστούμε το ποδόσφαιρο. Να σεβαστούμε την ιστορία μας, η οποία μπορεί να μην είναι πολύ μεγάλη ή ένδοξη, αλλά χτίστηκε με αξιοπρέπεια και φιλοδοξία», ανέφερε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ