Αταλάντα – Βερόνα 0-2 : «Άλωσε» το Μπέργκαμο η Βερόνα

Αταλάντα – Βερόνα 0-2 : «Άλωσε» το Μπέργκαμο η Βερόνα

Η Βερόνα πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση στο Μπέργκαμο και επικράτησε με 2-0 της αγνώριστης Αταλάντα.

Η Αταλάντα μπορεί μεσοβδόμαδα να πέρασε σαν… σίφουνας από το Άνφιλντ, κερδίζοντας τη Λίβερπουλ με 2-0 και να αύξησε τις πιθανότητες πρόκρισης της στην επόμενη φάση του Champions League, όμως στο πρωτάθλημα γνώρισε μια εντός έδρας ήττας εκτός προγράμματος από τη Βερόνα με 2-0.

Οι γηπεδούχοι ήταν αγνώριστοι και έμειναν πίσω στη βαθμολογία, περιμένοντας από τη Μίλαν και τη Ρόμα να γκελάρουν αύριο για να μη χάσουν κι άλλο έδαφος στη μάχη του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά το ματς, στο 18ο λεπτό ο Γκόμες έκλεψε από τον Φαραόνι κι έκανε το σουτ αλλά ο Σιλβέστρι έσωσε και στο 34’ ο κίπερ της Βερόνα νίκησε ξανά τον Αργεντινό. Μάλιστα στο 41ο λεπτό ο Σιλβέστρι πρόλαβε τον Σαπάτα μετά από πάσα του Ίλιτσιτς.

Στο 52’ η κεφαλιά του Τολόι πέρασε μόλις έξω, όπως κι εκείνη του Παλομίνο στο 54’ και στο 57’ και η Βερόνα απείλησε με κεφαλιά του Ντι Κάρμινε.

Και στο 60ο λεπτό η Βερόνα κέρδισε πέναλτι και ο Βελόσο έκανε το 0-1 από τα 11 μέτρα και στο 83’ ο Βελόσο έβγαλε κάθετα στον Τζακάνι που πλάσαρε για το 2-0.

Αταλάντα: Γκολίνι (66’ Σπορτιέλο), Τολόι, Παλομίνο, Ντζιμσίτι, Μόχικα (77’ Ρουτζέρι), Χάτεμπουρ, Ντε Ρόουν, Φρόιλερ, Ίλιτσιτς (63’ Λάμερς), Σαπάτα (63’ Μουριέλ), Γκόμες (77’ Τραορέ)

Βερόνα: Σιλβέστρι, Νταβίντοβιτς, Λοβάτο (32’ Ντάντσι, 46’ Βελόσο, Τσεκερίνι (74’ Φαβίλι), Ντιμάρκο, Ταμεζε, Ίλιτς (58’ Κόλεϊ), Μπαράκ, Φαραόνι, Τσακάνι, Ντι Κάρμινε (58’ Σαλσίδο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ