Νάπολι – Ρόμα 4-0

Νάπολι – Ρόμα 4-0

Στο πρώτο της παιχνίδι για τη Serie A μετά το θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα, η Νάπολι διέλυσε με 4-0 τη Ρόμα μέσα σε ιδιαίτερα φορτισμένη ατμόσφαιρα και του αφιέρωσε τη νίκη.

Ήταν το λιγότερο που μπορούσε να κάνει. Για τον άνθρωπο που την οδήγησε στις μεγαλύτερες δόξες της ιστορίας της, γι’ αυτόν που την έκανε γνωστή στα πέρατα της γης και σύντομα θα δώσει το όνομά του στο θρυλικό Σαν Πάολο.

Η Νάπολι, στο πρώτο της παιχνίδι για τη Serie A μετά το θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα, έδωσε μια μοναδική παράσταση κόντρα στη Ρόμα την οποία διέλυσε με 4-0. Σε μια βραδιά εξαιρετικά αφιερωμένη στον Θεό της μπάλας που εδώ και λίγα 24ωρα έφυγε από κοντά μας.

Το ματς όπως ήταν λογικό πέρασε σε δεύτερη μοίρα αλλά η Νάπολι στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και με το παραπάνω και «πάτησε» τη Ρόμα, πιάνοντάς την στους 17 βαθμούς και την πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Περιττό να πούμε ότι όλα τα γκολ ήταν αφιερωμένα στον Ντιέγκο.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Ινσίνιε έκανε το 1-0 με εκτέλεση φάουλ και πανηγύρισε με φανέλα Μαραντόνα για να ακολουθήσει καταιγισμός γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 64′ ο Ρουίθ έκανε το 2-0 με σουτ, στο 81′ ο Μέρτενς σκόραρε για το 3-0 και ο Πιλτάνο έβαλε το κερασάκι στο 86′ κάνοντας το 4-0 με εκπληκτική ατομική προσπάθεια.

Νάπολι: Μερέτ, Ντι Λορέντσο, Μανωλάς, Κουλιμπαλί, Ρουί, Ζιελίνσκι (78’ Ελμάς), Ντέμε (84’’ Λομπότκα), Ρουίθ, Ινσίνιε, Μέρτενς (83’ Πετάνια), Λοσάνο (67’ Πολιτάνο)

Ρόμα: Μιράντε, Ιμπάνιεθ, Κριστάντε, Μαντσίνι (38’ Ζέσους), Κάρσντορπ, Σπινάτσολα, Βερετού (46’ Βιγιάρ), Πελεγκρίνι (79’ Μαγιοράλ), Πέδρο, Μχιταριάν, Ντζέκο (71’ Πέρεθ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ