Γκατούζο : «Η Ίντερ είναι το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος»

Γκατούζο : «Η Ίντερ είναι το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος»

Ο Τζενάρο Γκατούζο μίλησε και έχρισε φαβορί για την κατάκτηση της φετινής Serie A. Με το φαβορί για εκείνον να μην είναι ούτε η Γιούβε, ούτε η Μίλαν, ούτε η Νάπολι...

Το φετινό πρωτάθλημα στην Ιταλία είναι πολύ ιδιαίτερο. Και πολύ αμφίρροπο μέχρι στιγμής. Με πάρα πολλές ομάδες στις πρώτες θέσεις να βρίσκονται κοντά κοντά. Ενδεικτικά, η διαφορά της 1ης Μίλαν με την 6η Ρόμα είναι μόλις στους 6 βαθμούς, έπειτα από 9 αγωνιστικές. Με τον Τζενάρο Γκατούζο, μέσα σε αυτές τις συνθήκες, να καλείται να χρίσει φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής της Νάπολι, μετά τη μεγάλη νίκη της ομάδας του με 4-0 κόντρα στη Ρόμα, απάντησε σε ερώτηση για το ποιος είναι φαβορί για την πρώτη θέση στη Serie A. Και δεν είπε ούτε τη Γιουβέντους, ούτε τη Μίλαν, ούτε τη δικιά του ομάδα, τη Νάπολι. Αλλά την Ίντερ!

«Μίλαν και Γιουβέντους είναι μεταξύ των φαβορί, αλλά ποντάρω στην Ιντερ. Ο Αντόνιο Κόντε έχει δημιουργήσει μια δυνατή ομάδα και είναι διψασμένη για τον τίτλο. Αν δεν έχει μεγάλα προβλήματα τραυματισμών, τότε έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκατούζο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ