Αδιανόητη δήλωση πρώην προέδρου της Νάπολι σε Καμπρίνι για Μαραντόνα!

Αδιανόητη δήλωση πρώην προέδρου της Νάπολι σε Καμπρίνι για Μαραντόνα!

Ο Αντόνιο Καμπρίνι είχε πει πριν μερικές ημέρες πως «αν ο Μαραντόνα έπαιζε στη Γιούβε θα ζούσε ακόμα». Ο πρώην πρόεδρος της Νάπολι, Κοράντο Φερλαίνο, αποφάσισε να ρίξει... λάδι στη φωτιά!

Μία δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις τις προηγούμενες ημέρες, ήταν εκείνη του παλιού ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους, Αντόνιο Καμπρίνι, ο οποίος είπε πως αν ο Ντιέγκο Μαραντόνα έπαιζε στη «Βέκια Σινιόρα» κι όχι στη Νάπολι, τότε θα ζούσε ακόμα και δεν θα είχε πεθάνει.

Μετά από αυτές τις δηλώσεις, ο Καμπρίνι αναγκάστηκε να δώσει διευκρινίσεις και να ζητήσει συγγνώμη. Αλλά η υπόθεση αυτή δεν τελείωσε εδώ. Ο πρώην πρόεδρος της Νάπολι, Κοράντο Φερλαίνο, ο οποίος διοικούσε τους  «παρτενοπέι» επί εποχής Μαραντόνα, απάντησε στον Καμπρίνι και έριξε… λάδι στη φωτιά.

Τι είπε ο Φερλαίνο; Κάτι που σίγουρα θα συζητηθεί: «Τι νομίζω; Πως η απόπειρα αυτοκτονίας του ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους δεν θα συνέβαινε ποτέ αν έπαιζε στη Νάπολι, γιατί η πόλη μας είναι όμορφη, γεμάτη ζωή».

Ο Φερλαίνο αναφέρεται στην απόπειρα αυτοκτονίας του Τζιανλούκα Πεσότο το 2006, ο οποίος έπεσε στο κενό από τα γραφεία της Γιούβε, αλλά ευτυχώς επέζησε. Ενώ το 2009 επέστρεψε στην αγαπημένη του ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ