Τα 750 γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο μέσα σε ένα… βίντεο (vid)

Τα 750 γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο μέσα σε ένα… βίντεο (vid)

Ο Πορτογάλος αστέρας έσπασε το «φράγμα» των 750 γκολ στην καριέρα του και όλα χώρεσαν σε ένα βίντεο 1,5 ώρας (!)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θεωρείται από πολλούς, ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη και όχι άδικα. Ο Πορτογάλος αστέρας πρωταγωνιστεί τόσο με την εθνική Πορτογαλίας όσο και με όλους τους συλλόγους που έχει παίξει. Οι τίτλοι που έχει το δείχνουν, καθώς έχει κατακτήσει σχεδόν τα πάντα.

Ο 35χρονος επιθετικός, ωστόσο πέτυχε ακόμα ένα επίτευγμα στην τεράστια καριέρα του, καθώς έφτασε τα 750 γκολ. Συγκεκριμένα, το τέρμα που σημείωσε στο 57ο λεπτό του αγώνα κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, ήταν το 750ο της πορείας του στους αγωνιστικούς χώρους με όλες τις ομάδες που έχει παίξει.

Σίγουρα, ούτε ο ίδιος δεν θυμάται κάθε γκολ ξεχωριστά, ωστόσο το παρακάτω βίντεο μπορεί να θυμίσει και σε εκείνον αλλά και σε εμάς. Συγκεκριμένα, σε διάρκειας μίας ώρας και 27 λεπτών, υπάρχει κάθε στιγμή που ο έμπειρος άσος τράνταξε τα δίχτυα και με κάθε φανέλα που φόρεσε.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι μέσα σε αυτά τα 18 χρόνια που αγωνίζεται, μέτρησε: 5 γκολ με την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, 118 με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και 450 (!) με την Ρεάλ Μαδρίτης ενώ μέχρι στιγμής έχει 102 με την εθνική Πορτογαλίας και 75 με τη Γιουβέντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ