Μιχαΐλοβιτς : «Θα κρεμάσω στον τοίχο όποιον διαρρέει πληροφορίες στα ΜΜΕ»

Μιχαΐλοβιτς : «Θα κρεμάσω στον τοίχο όποιον διαρρέει πληροφορίες στα ΜΜΕ»

Πυρ και μανία έγινε ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς στη συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Ίντερ.

Ποιος είδε τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς και δεν τον φοβήθηκε!

Ο κόουτς της Μπολόνια ήταν έξαλλος στη συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Ίντερ, με τον έμπειρο κόουτς να θέλει να βρει τον παίκτη που διαρρέει πληροφορίες στα Μέσα.

Τις προηγούμενες μέρες, είχε κυκλοφορήσει στα ιταλικά ΜΜΕ ότι η Μπολόνια πρόκειται να προβεί σε σημαντικές αλλαγές. Μια κίνηση του Μιχαΐλοβιτς για να βρει ποιος παίκτης διαρρέει πληροφορίες στους δημοσιογράφους.

«Δοκίμασα έναν νέο τρόπο στην προπόνηση για να καταλάβω ποιος μιλούσε με τους δημοσιογράφους. Θέλω να τον βρω και όταν τον βρω θα τον κρεμάσω στον τοίχο» ανέφερε αρχικά ο τεχνικός της Μπολόνια.

Στη συνέχεια τόνισε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει το σύστημά του: «Δεν πρόκειται να αλλάξω το σύστημά μου, το έκανα μόνο για να δω τι θα γίνει και όπως πάντα, διέρρευσε στα media. Αν υπάρχει κάποιος που μιλάει μαζί σας για να έχει καλύτερη αξιολόγηση θα δείτε τι θα του κάνω».

Για το ματς κόντρα στην Ίντερ: «Παίζουμε όπως συνηθίζουμε. Ίσως είμαστε λίγο πιο τυχεροί. Συνηθίζουμε να επιτρέπουμε ένα γκολ κάθε φορά που γίνεται σουτ στον στόχο. Άλλες ομάδες δέχονται περισσότερα σουτ, αλλά δεν επιτρέπουν να δεχθούν γκολ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ