Ιμπραΐμοβιτς : «Το καλοκαίρι είχα αποφασίσει να αποσυρθώ από το ποδόσφαιρο»

Ιμπραΐμοβιτς : «Το καλοκαίρι είχα αποφασίσει να αποσυρθώ από το ποδόσφαιρο»

Στην αποκάλυψη πως το περασμένο καλοκαίρι ήταν έτοιμος να κρεμάσει τα παπούτσια του προέβη ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Τι και αν κοντεύει τα 40 του χρόνια; Τι και αν πέρασε τον πιο σοβαρό τραυματισμό που μπορεί να πάθει ένας ποδοσφαιριστής στα 37 του; Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αποδεικνύει συνεχώς πως πρόκειται για μια εντελώς διαφορετική κοψιά ποδοσφαιριστή, καθώς στα 39 του έχει πάρει από το χέρι τη Μίλαν και την έχει στην πρώτη θέση της Serie A, όντας αήττητη!

Ωστόσο όλα θα μπορούσαν να είχα εξελιχθεί διαφορετικά εάν ο «Ίμπρα» έκανε πράξη τις σκέψεις του… Όπως αποκάλυψε ο Σουηδός στο Sky Sports, το περασμένο καλοκαίρι είχε αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια του, ωστόσο όλα άλλαξαν μέσα σε μία μέρα και εν τέλει αποφάσισε να συνεχίσει, κάτι που μέχρι στιγμής φαίνεται να του βγαίνει.

«Το καλοκαίρι ο Πιόλι με πλησίασε και με ρώτησε αν θα συνεχίσω. Του είπα «όχι δεν πρόκειται. Αρκετά. Η οικογένεια μου είναι επίσης σημαντική. Είμαι εδώ μόνος και θυσιάζομαι. Για έξι μήνες μπορώ να παίξω αλλά δεν θέλω να μείνω για μία ακόμη ολόκληρη σεζόν». Ο Πιόλι τότε μου είπε «Εντάξει, το σέβομαι». 

Την επόμενη ημέρα μιλήσαμε ξανά και του είπα «Αποφάσισα τελικά να αποσυρθώ. Ξέχνα το συμβόλαιο. Σε αυτή την ηλικία δεν είναι σημαντικό». Τότε κάτι άλλαξε μέσα και δεν ήθελα να το μετανιώσω. Έτσι κάλεσα αμέσως τη Μίλαν και τους ανακοίνωσα πως θα συνεχίσω. Όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ, έλεγα πως όταν φτάσω 35-36 ετών θα κρεμάσω τα παπούτσια μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ