Γιουβέντους – Τορίνο 2-1 (vids)

Γιουβέντους – Τορίνο 2-1 (vids)

Η Γιουβέντους βρέθηκε να χάνει από την Τορίνο αλλά έκανε την ανατροπή και με γκολ του Μπονούτσι στο 89ο λεπτό πήρε τη νίκη (2-1) και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της Serie A με 20 βαθμούς.

Αφεντικό του Τορίνο η Γιουβέντους!

Οι «μπιανκονέρι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ από την Τορίνο αλλά έκαναν την ανατροπή και με γκολ του Μπονούτσι στο 89ο λεπτό, επέστρεψαν στις νίκες (2-1), φτάνοντας τους 20 βαθμούς στο πρωτάθλημα (με παιχνίδι περισσότερο).

Το ματς

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη φάση του αγώνα. Μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Ενκουλού, ο οποίος από κοντά έκανε το 0-1 μόλις στο 9ο λεπτό.

 

Η Τορίνο αιφνιδίασε τη Γιουβέντους από νωρίς και μάλιστα έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της, με τον Ζάζα να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Σέζνι, αλλά ο Πολωνός τερματοφύλακας απομάκρυνε την μπάλα στο 13ο λεπτό.

Η «Μεγάλη Κυρία» προσπάθησε να απαντήσει και έχασε ευκαιρία με τον Ντιμπάλα στο 44ο λεπτό να κάνει το σουτ αλλά ο Σιρίγου έδιωξε εντυπωσιακά και κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος, η Γιουβέντους ανέβασε την απόδοσή της και βρήκε το γκολ με τον Κουαδράδο στο 57ο λεπτό, το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Η ομάδα του Αντρέα Πίρλο δυσκολευόταν αρκετά απέναντι στην Τορίνο, απείλησε με τον Κιέζα στο 64ο λεπτό και τελικά έφτασε στην ισοφάριση λίγο αργότερα. Στο 78ο λεπτό, ο Κουαδράδο έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο ΜακΚένι με κεφαλιά μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1.

Οι «μπιανκονέρι» πίεσαν για το δεύτερο γκολ και το πέτυχαν στο 89ο λεπτό. Ο Κουαδράδο έκανε τη σέντρα και ο Μπονούτσι από κοντά νίκησε τον Σιρίγου και λύτρωσε τη Γιουβέντους, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Ντε Λιχτ, Μπονούτσι, Ντανίλο (71′ Άλεξ Σάντρο), Χουαρδάδο, Μπετανκούρ, Ραμπιό (71′ ΜακΚένι), Κιέζα, Κουλουσέφσκι (57′ Ράμσεϊ), Ντιμπάλα (90+2′ Μπερναντέτσκι), Ρονάλντο

ΤΟΡΙΝΟ: Σιρίγκου, Λιανκό, Ενκουλού, Ρικάρντο Ροντρίγκες, Σίνγκο, Μέιτε, Ρινκόν, Λινέτι (90+1′ Σέρτζε), Ανσάλντι, Τζάτζα (79′ Λούκιτς), Μπελότι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ